Android tarzı işletim sistemi önerisi

odtümetu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
-
Windows 10 kullanıyorum. SSD olmasına rağmen beklediğim performansı alamıyorum. Yakın zamanda Chrome OS kurmaya çalıştım ama yapamadım. USB belleğim sıfırlanıyor yazdırdıktan sonra, her neyse Android tarzı Linux işletim sistemlerinden hangisi stabil ve hafif? Hız, performans ve görünüm önemli benim için bir de çok karışık olmasın. :) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorum. SSD olmasına rağmen beklediğim performansı alamıyorum. Yakın zamanda Chrome OS kurmaya çalıştım ama yapamadım. USB belleğim sıfırlanıyor yazdırdıktan sonra, her neyse Android tarzı Linux işletim sistemlerinden hangisi stabil ve hafif? Hız, performans ve görünüm önemli benim için bir de çok karışık olmasın. :) Teşekkürler.
Uzun vadeli stabil bir işletim sistemi istiyorsan ubuntu lts tavsiye ederim şu an son sürüm Ubuntu 18.04 lts indirme yansilari ve diğer konular hakkında bilgi bu adreste. Ubuntu 18.04 (LTS) Bionic Beaver Yayımlandı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı