Android telefon arayüzünüz nasıl görünüyor?

1599647549409.png

@Kerem00 Hava durumunun bilgilerine dikkat, ben de aynı hatayı yapıp sonradan düzelttim. Hemen düzeltin isterseniz. 🙂

Kameranın karanlık performansı nasıl? Ya da genel olarak kamera.
Kameradan çok memnunum. Tripod ile çok iyi gece çekimleri yapabiliyorum, yeri geliyor 20-30 sn pozluyorum. Bayağı serbestlik sağlıyor bana. Bunun dışında gelen güncellemeler ile OIS eskisi gibi iyi çalışmıyor, o yüzden elde çekim için biraz gece performansı etkilendi. Düzeltirler diye umuyorum.

Merakımdan soruyorum. Telefon modellerinizi yazabilir misiniz?
@baran_basaran
Galaxy A50.
@Kerem00 Hava durumunun bilgilerine dikkat, ben de aynı hatayı yapıp sonradan düzelttim. Hemen düzeltin isterseniz. 🙂

Kameradan çok memnunum. Tripod ile çok iyi gece çekimleri yapabiliyorum, yeri geliyor 20-30 sn pozluyorum. Bayağı serbestlik sağlıyor bana. Bunun dışında gelen güncellemeler ile OIS eskisi gibi iyi çalışmıyor, o yüzden elde çekim için biraz gece performansı etkilendi. Düzeltirler diye umuyorum.
Benimkinin kamera performansı berbat. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı