- Makaleler
- 4
Huawei Mate 10 Pro.Merakımdan soruyorum. Telefon modellerinizi yazabilir misiniz?
Huawei Mate 10 Pro.Merakımdan soruyorum. Telefon modellerinizi yazabilir misiniz?
Note 8 Pro. Şuan şarjda şarj olunca bende atarım.Merakımdan soruyorum. Telefon modellerinizi yazabilir misiniz?
@baran_basaran
@Alpha Centauri
@egemennulldreinull
@GoDd1
Huawei Mate 10 Pro.
Kameradan çok memnunum. Tripod ile çok iyi gece çekimleri yapabiliyorum, yeri geliyor 20-30 sn pozluyorum. Bayağı serbestlik sağlıyor bana. Bunun dışında gelen güncellemeler ile OIS eskisi gibi iyi çalışmıyor, o yüzden elde çekim için biraz gece performansı etkilendi. Düzeltirler diye umuyorum.Kameranın karanlık performansı nasıl? Ya da genel olarak kamera.
Galaxy A50.Merakımdan soruyorum. Telefon modellerinizi yazabilir misiniz?
@baran_basaran
Benimkinin kamera performansı berbat.@Kerem00 Hava durumunun bilgilerine dikkat, ben de aynı hatayı yapıp sonradan düzelttim. Hemen düzeltin isterseniz.
Kameradan çok memnunum. Tripod ile çok iyi gece çekimleri yapabiliyorum, yeri geliyor 20-30 sn pozluyorum. Bayağı serbestlik sağlıyor bana. Bunun dışında gelen güncellemeler ile OIS eskisi gibi iyi çalışmıyor, o yüzden elde çekim için biraz gece performansı etkilendi. Düzeltirler diye umuyorum.
Uyardığınız için teşekkürler. Fotoğrafı "iyileştirme aracı" ile düzenledim. Telefonun arkaplanı bozulmadı.@Kerem00 Hava durumunun bilgilerine dikkat, ben de aynı hatayı yapıp sonradan düzelttim. Hemen düzeltin isterseniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.