Android telefon önerisi

belalıfurkan

Picopat
Katılım
2 Ağustos 2023
Mesajlar
202
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
https://www.hepsiburada.com/samsung...garantili-p-HBCV000005PKCV?magaza=Hepsiburada
https://www.hepsiburada.com/realme-c55-256-gb-8-gb-ram-realme-turkiye-garantili-p-HBCV00004E2CZT

"Bunu alma çünkü kamerası kötü, bunu alma çünkü oyunda çok ısınıyor" gibi yorumlar yapar mısınız? Forumda illaki bu attıklarımdan kullananlar vardır. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MediaTek önermiyorum, mümkünse Poco X5 tercih edin. SD 695 ile A24'ten daha iyi ama oyun konusunda iki cihazdan da pek bir şey beklemeyin. X5 oyunlarda A24'ten daha iyi tabi.
 
Pixel cihazlarını tercih etmenizi öneririm. Örneğin teknomehmet üzerinde sıfır ve outlet olmak üzere seçtiğiniz cihazdan daha ucuza(7.5k pixel 5a) bile mevcut pixel cihaz var.
 
MediaTek önermiyorum, mümkünse POCO X5 tercih edin. SD 695 ile A24'ten daha iyi ama oyun konusunda iki cihazdan da pek bir şey beklemeyin. X5 oyunlarda A24'ten daha iyi tabii.

Oyun konusunda bir şey beklemeyin? 8 k bütçe ile telefon alacağım ve oyun konusunda bir şey beklemeyecek miyim? Aşırı saçma. Günlük kullanım, ekstra gelişmiş oyun oynamıyorum sabah akşam PUBG oynamayacağım mesela Clash Royale falan yüklerim en fazla. Isınmasın, güzel fotoğraf çeksin, uygulamalarda drop yemeyeyim ve kasmasın. Yazılımı güncel olsun güncel banka uygulamalarını kullanabileyim yeterli benim için.

Attıklarımdan en iyisini söylemeniz yeterli bana. Ya da bu bütçe de bu daha iyidir bunu al dediğiniz varsa söylemeniz yeterli. Kısa cevaplar istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı