Telefonda 4 GB RAM var. Oyuna giriyorum, en fazla 1-2 GB kullaniyor. RAM'in 3-4 GB'ini kullandirmam için ne yapmam gerekiyor?
Tabii ki de tam performans alabilmek için istiyordur. Babasının hatrına istiyor olamaz her halde.Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?
Boşta RAM kalıyorsa tam performans alıyordur zaten. En azından RAM'den alabileceği performansı alıyordur.Tabii ki de tam performans alabilmek için istiyordur. Babasının hatrına istiyor olamaz her halde.
Tabii ki de tam performans alabilmek için istiyordur. Babasının hatrına istiyor olamaz her halde.
Toplam mı 1-2 GB yoksa oyun mu 1-2 GB kullanıyor.
Kullandıramazsın. Kullandırsan bile bir işe yaramaz.Oyunda 2 kullaniyor bosta 1 kalan 2 yide kullandirmazmiyiz
Kullandirma yolunu biliyomusun sen biliyosan anlatsana bilmiyosan bos bos yorum yapmaKullandıramazsın. Kullandırsan bile bir işe yaramaz.
Öyle bir yol yok dostum. Olmayan yolu nereden bileyim? Bir işe yaramaz diyorum ayrıca. Kötu niyetle de söylemiyorum. Boşuna vaktini harcama.Kullandirma yolunu biliyomusun sen biliyosan anlatsana bilmiyosan bos bos yorum yapma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.