ozgunsero
Kilopat
SM-G610F ile uyumlu mudur hocam?
SM-G610F dediğin cihaz J7 Prime ON7 işte. Yine diyorum... Samsung telefonlarda s serisi ya da Note serisi telefonun yoksa, Custom ROM hiç bulaşma.
SM-G610F ile uyumlu mudur hocam?
Kullanmadan bir yargıda bulunamazsın. Samsung'un tabii ki bir bildiği var. Eski cihazlarından desteği çekip yeni cihazlarını aldırtmak gibi. O yüzden bu ROM olayları çıktı. Çok fazla ROM kullanmış biri olarak söylüyorum, stock ROM'dan daha hızlı çalışanları var.
Sonundaki X ibaresi G610'un tüm serileriyle uyumlu olduğunu belirtir. Ama tabii ki garantisi yok. Son attığıma bak.SM-G610F ile uyumlu mudur hocam?
Tam uyumlu değil bazı sorunları:SM-G610F ile uyumlu mudur hocam?
Hocam 1. ROM'un kurulum videosu var mı?Böyle bir ROM var. Bakabilirsin. Bu da Lineage OS olanı. Bunu tavsiye ederim:![]()
[ROM] [9.0] [J7 Prime] SpeedyPiE For G610X
SpeedyPIE It's a rom for gaming based on ONEUI Changelog: - Full J7 2017 (a.k.a J7 Pro) Port - Improved Performance - Improved GPU Performance - Improved Network Speed - RAM Management - Debloated - Deknoxed - Zipaligned - Pre-Rooted With Magisk...forum.xda-developers.com
![]()
[ROM][9]LineageOS 16.0 for J7 Prime/On Nxt
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...forum.xda-developers.com
Romun sıkıntılı olduğunu anladın mı? Kurulum için özel videoya gerek yok. Herhangi bir romun kurulum videosuna bakabilirsin. (senin telefon için)Hocam 1. ROM'un kurulum videosu var mı?
ROM'un sıkıntılı olduğunu anladın mı? Kurulum için özel videoya gerek yok. Herhangi bir ROM'un kurulum videosuna bakabilirsin. (senin telefon için)
Hocam ben bu telefonuma kurduğum ROM'ları Odin'den kuruyordum fakat bunda Odin için gerekli dosyalar yok.
Var fakat farklı şekilde flashlıyor bence yüklemeyin değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.