Android telefona Windows nasıl kurulur?

Makaleler
5
Daha fazla  
Eskiden bir arkadaşımda tablet vardı ve icinde bildiginiz Windows 10 kuruluydu. Dokunmatik ekranla kullanabiliyordu. Ben de Redmi Note 8 telefonuma Custom ROM gibi Windows yuklemek istiyorum, en azindan 8.1 olsun. Telefonum sistemi kaldırır mı?

Evet kurulabilir hatta bunun le ilgili Technopat bir video yayınlamıştı ona bakmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video mu?

Bu telefonun işlemcisi zaten masaüstü mimarisi ile aynı olduğundan direk Windows kullanılabiliyordu. Yanılmıyorsam işlemcisi Intel atom olmalı. Ama belli işlemciler hariç her telefona Windows kuramazsın. Belki emülatörle halledebilirsin.

Bu telefonun işlemcisi zaten masaüstü mimarisi ile aynı olduğundan direk Windows kullanılabiliyordu. Yanılmıyorsam işlemcisi Intel atom olmalı. Ama belli işlemciler hariç her telefona Windows kuramazsın. Belki emülatörle halledebilirsin.
Redmi'ye kurulum yapmak zor olabilir ama bilemiyorum. Emin değilim.

Konuyu inceleyebilirsin:

Birebir anlatılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı