Android Telefonda İlk Yapılacaklar

Proppy1

Hectopat
İyi akşamlar arkadaşlar. LG G3 aldım da ilk defa kendime ait bir Android telefon kullanıyorum. Bana yardımcı olmanızı istediğim şey ince bir ayar çekmem gerekir mi? Hotmail, Google Play Store hesap falan demek istediğim bunlar değil. İnternette okudum da işte animasyonları 1 den 0,5 e çektim telefon daha akıcı oldu vesaire olaylar var. Yapmam gerekir mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Animasyonları kapat Geliștirici Seçenekleri'nden. Geliștirici Seçeneklerini açmak için Hakkında kısmından Derleme Numarasına 10 kere bas.
Yaptım. Bu olayın adı Root oluyor değil mi?

Bir de bu Root yetkisinden vazgeçmek istersem nasıl vazgeçebilirim? G3'te geliştirici seçeneklerinde on off ayarı var onu off yaparsam hallolur sanırım.

Yaptım. Bu olayın adı Root oluyor değil mi?

Bir de bu Root yetkisinden vazgeçmek istersem nasıl vazgeçebilirim? G3'te geliştirici seçeneklerinde on off ayarı var onu off yaparsam hallolur sanırım.
Hayır bu root olmuyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı