Android telefondaki anakart üzerindeki delik nedir?

DeadLyBro

Kilopat
Daha fazla  
Selam, iyi Sosyaller.
Android telefonumun arkasını açtığımda bir delik görüyorum. Bu ne işe yarıyor? (Meraklıyızdır, iğne falan sokarız, öğrenmek istedim. :D)

Eski telefonumdan bir örnek:

Samsung_Galaxy_Pocket_S5300_Mainboard,_Motherboard_Blue_spare_part_DAP203363.jpg

Anlaşılması için kırmızı kutunun içine aldım.
Çok küçük görünüyorsa diye biraz büyülttüm ama piksellerden ödün verdim :/
Screenshot_1.png

Dostum bu dediğin farklı bir şey oradaki kablo sola doğru kıvrılıyor farkındaysan attığım görseldeki yere girmiyor.
Telefonlarının hepsinin yerleşim düzeni farklı olabilir, aynı olmak zorunda değil. Senin attığını telefon modeli de eski bir model, büyük SIM kart kullanıyor. O giriş artık değişmiş olabilir.

Telefonlarının hepsinin yerleşim düzeni farklı olabilir, aynı olmak zorunda değil. Senin attığını telefon modeli de eski bir model, büyük SIM kart kullanıyor. O giriş artık değişmiş olabilir.
Senin attığın görselde kablo benim gösterdiğim kısma gitmiyor yani 5G Anten gibi bir şeyle alakası yok. Cihazlar arasındaki farktan bahsetmiyorum senin attığın görselde de aynı yere gitmiyor. Fark ediyorsan sola doğru kıvrılıp oraya lehimlenmiş.

Antenin takıldığı soket.
Umarım doğrudur bir kaç kişi daha Antenin takıldığı soket derse çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Bu kısmın tümü Anten olarak mı geçiyor yani? Öyleyse çözüldü olarak işaretliyorum.
Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı