Ekmekarasipc
Hectopat
Kesinlikle yeterli değil. En az 6 olmalı.
Yuh! sende naptın kardeş adam direkt iPhone 11 falan alsın ister misin?
Arayüzden arayüze göre değişir, 3 GB RAM yetiyor Android için. 2 GB RAM saf Android olursa çok sorun olmaz. Gündelik kullanım için yeterli olur, elbette fazla arka planda uygulama açık bırakamazsın 2 GB RAM ile multitashing konularında yetersiz kalır.
@ghostkadir33 olayın LP teknolojisiyle alakası yok, bellek miktarı ayrı, bellek frekansı ayrıdır. LP RAM modülleri daha yüksek frekanslı hız, daha az güç harcar, LP modülleri arasındaki farklar bunlar. Benim cihazda lpddr3 var 3 GB RAM'in 1000-1100 MB boş RAM alanı var. Lpdrr4 ve 4X olursa 4 GB RAM olmak zorunluluğunda diye bir şey yok.
Yanılmıyorsun doğrudur, her uygulama aynı şekilde RAM tüketmiyor elbette. 2 GB RAM multitasking konularında yetersiz kalıyor.O biraz da hangi programların açık olacağına göre değişir bence, yanılıyor muyum?
Yok daha neler.Kesinlikle yeterli değil. En az 6 olmalı.
Redmi 8A için daha net konuşabilmiştim çünkü depolama biriminin teknolojisini de vermişti fakat donanımdan dolayı 8A'ya göre daha yavaş kalacaktır A10S.Peki @SaviorAngel™ hocam Galaxy A10S'in 2 GB RAM'i sıkıntı çıkarır mı?
Hocam bolluk göz çıkartmaz. Xiaomi Mi 8 Lite kullancısı olarak bol belleğe alıştım.6 GB çok az 16 GB olmalı. Şaka bir yana abartı biraz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.