Android Telefonu Hafifletecek Launcher Önerisi

Merhaba. Launcher ekstra bir uygulama olduğundan dolayı telefonunun takılma sorununu düzelteceğini düşünmüyorum. Telefonun için farklı bir ROM kurmak senin için çözüm olabilir. Piyasada ki RAM tüketimi az olan ROM'lar mevcut. Launcher olarak Nova önerebilirim.

ROM işlemi telefonunun işletim sistemini değiştireceğinden dolayı telefonunu garanti dışı bırakmaktadır.
 
Son düzenleme:
Tavsiyem Custom ROM kurarak varsa CM14 (Nougat) yoksa da en az CM13.1 (Marshmallow) ROM atman olacaktır. Eğer CM14 yoksa portlanmış, CM13.1 içinde en beğendiğim olan RessurictionRemix CM13.1 sürümünü kurman. Tüm özel sonradan eklenmiş menülerine kadar %100 Türkçe dil desteğine sahip.
 
Root yetkisi vermek sadece çözüm değildir. Root yetkisini yararlı programlarla kullanmak önemli. Cihazına uygun xPosed modülü varsa flashla. Greenify ve AppOpsXposed uygulamalarını indir, Greenify Donation sürüm gerekli tam performans için. Modülleri etkinleştir gereksiz arkaplan uygulamalarını Greenify xPosed yardımıyla uyut. AppOps ile izinlerini değiştir, uyanık kalmasını engelleyebilirsin kullanmadığın uygulamaların veya atıyorum rehberine erişimini kesebilirsin gibi gibi. Bir çok program var Amplify gibi bunlar batarya performansını da attıracaktır.
 
Launcher olarak CM Launcher önerebilirim, şunu da unutma Launcherlar çok stabil değil, benden sana söylemesi, deneme için 2-3 gündür CM Launcher kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama mutlaka patlak verecektir. Adam akıllı çalışan bir Launcher uygulaması göremedim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı