Android telefonu VDS gibi kullanmak

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar. Başlıktan pek ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz. Ancak şöyle bir açıklama yaparsam daha anlaşılabilir olacağını düşünüyorum. Yapmak istediğim şey şu tam olarak: SSH ile bilgisayardan telefona bağlanıp dosya aktarımı yapabilmek istiyorum. (Böyle bir şeyin yapılıp yapılamayacağından emin değilim sadece istediğim şeyi belirtmek istedim.) Telefonu sürekli şarjda tutarsam açık kalır 7/24 yani benim düşüncem bu şekilde. Alternatif VDS gibi bir şey aslında demek istediğim şey. Böyle bir şey mümkün mü? Telefon eski ve kullanmadığım için böyle bir şey yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSH atmaya gerek kalmadan FTP kullanabilirsiniz. Material Files uygulamasının yerleşik FTP sunucu özelliği var. Kullanımı oldukça basit. Windows Dosya Gezgini üzerinden adres çubuğuna ftp://ip-adres:2121 yazarak erişebiliyorsunuz.

SSH atmaya gerek kalmadan FTP kullanabilirsiniz. Material Files uygulamasının yerleşik FTP sunucu özelliği var. Kullanımı oldukça basit. Windows Dosya Gezgini üzerinden adres çubuğuna ftp://ip-adres:2121 yazarak erişebiliyorsunuz.
Anladım hocam bunun daha detaylı ve yapılışı hakkında detaylı bir metin var mı? Bir python dosyasını çalıştırmam lazım telefon da o yüzden böyle bir şey istiyorum.

Material Files kurun.
Kurulumdan sonra gerekli izinleri verin.
Transfer yapılmak istenen iki cihazı aynı ağa bağlayın.
Sol üstten Üç Çizgi > En aşağıda FTP sunucusu seçeneğine tıklayın.
Gelen yerde Durum seçeneğini aktif hâle getirin.
FTP ile erişmek için URL kısmında yazan URL'i Dosya Gezgini adres çubuğuna yapıştırın veya FileZilla gibi bir yazılım kullanabilirsiniz.

20241113_19h51m41s_grim.jpeg

Material Files kurun.
Kurulumdan sonra gerekli izinleri verin.
Transfer yapılmak istenen iki cihazı aynı ağa bağlayın.
Sol üstten Üç Çizgi > En aşağıda FTP sunucusu seçeneğine tıklayın.
Gelen yerde Durum seçeneğini aktif hâle getirin.
FTP ile erişmek için URL kısmında yazan URL'i Dosya Gezgini adres çubuğuna yapıştırın veya FileZilla gibi bir yazılım kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2351585
Anladım hocam anlatım için teşekkürler bunu deneyeceğim. Bir de Python dosyasını telefon da nasıl çalıştırabilirim? Bilgisayardan kontrol etme gibi bir şansım var mı bu python dosyasını kapatıp açma gibi işlevleri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı