Android TV Box üzerine Windows kurulur mu?

Herkese çok teşekkürler.
Arkadaşlar peki Ubuntu falan kurabilir miyim ya da Android dışında bir şey.
Dostum böyle küçük ve büyük işletim sistemlerine göre yetersiz donanım’a kurulum yapmak gereksiz ve anlamsız bir durum. Ufak donanımlarda Windows kullanmak istiyorsanız Raspberry Pi’ye bir göz atın. O cihazda Windows kullanabilirsiniz ama sonuçta bu cihazlar basit kullanım için tasarlanmışlar ve önerdiğim Raspberry Pi’nin içine Windows kurayım oyun oynayayım diye değil de daha çok kontrolcü cihaz olsun yada ufak işler için boyut avantajı olsun diye tasarlanmış cihazlar. Android Box’lar zaten markasına göre değişse de kendi işletim sistemlerini bile zar zor çalıştırıp işlem yapan cihazlar. Sanırım herhangi bir pc’niz olmadığında kendinize bir cihaz yaratmak istiyorsunuz ama emin olun kurulum yapabilseniz bile kullanışlı bir cihaz ortaya çıkması zor. Aşırı ısınma, yavaş bellek hızları, düşük işlem gücü falan bu durumun imkanı olsa bile uğraşmaya değmeyecek bir şey istediğiniz şuan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı