Android TV'ye PS4 kolu bağlamak

Daha fazla  
Android TV aldık ve GeForce NOW'a görebildiğimi öğrendim. Fakat oyunları oynamam için PS koluna ihtiyacım var.

O yüzden yeni bir PS4 kolu alacağım fakat neye dikkat etmem gerekiyor? Televizyona bağlamak için falan herhangi bir şeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonda Bluetooth desteği varsa Bluetooth ile bağlanan herhangi bir kolu takıp oynayabilirsiniz. Fakat Geforce NOW için Xbox kolu öneririm, oyunları bilgisayar (Windows) üzerinde çalıştırıyor ve bazı oyunlar PlayStation kolu ile uyumlu olmayabilir.

Televizyonda Bluetooth desteği varsa Bluetooth ile bağlanan herhangi bir kolu takıp oynayabilirsiniz. Fakat Geforce NOW için Xbox kolu öneririm, oyunları bilgisayar (Windows) üzerinde çalıştırıyor ve bazı oyunlar PlayStation kolu ile uyumlu olmayabilir.
Emin misin? PS'nin daha fazla müşterisi olduğu için PS kolunun uyumluluğu olan oyunlar daha fazladır bence ama bilmiyorum sadece benim fikrim bu.

Emin misin? PS'nin daha fazla müşterisi olduğu için PS kolunun uyumluluğu olan oyunlar daha fazladır bence ama bilmiyorum sadece benim fikrim bu.
Xbox da Windows da Microsoft'a ait, Windows varsayılan olarak Xbox kolu ile uyumlu. PlayStation kolu için ek programlar kurmak gerekebiliyor.
Steam kullanıyorsanız çok sorun değil otomatik ayarlıyor fakat Steam dışı oyunlarda sorun olabilir.
Ayrıca bazen kol çalışsa dahi oyun içinde tuşlar Xbox düzenine göre gözükebiliyor.

Xbox da Windows da Microsoft'a ait, Windows varsayılan olarak Xbox kolu ile uyumlu. PlayStation kolu için ek programlar kurmak gerekebiliyor.
Steam kullanıyorsanız çok sorun değil otomatik ayarlıyor fakat Steam dışı oyunlarda sorun olabilir.
Ayrıca bazen kol çalışsa dahi oyun içinde tuşlar Xbox düzenine göre gözükebiliyor.
Ha onu bilmiyordum bide zaten oynayacağım oyunların çoğu steamde olan oyunlar bide PS4 koluna daha çok alıştığım için onu alayım bence. Bide Bluetooth ile kolu bağlayıp geforce now'a girdiğim zaman kolun bağlı olduğunu anlayıp ona göre ayar yapıyor değil mi?

Ha onu bilmiyordum bide zaten oynayacağım oyunların çoğu Steam'de olan oyunlar bide PS4 koluna daha çok alıştığım için onu alayım bence. Bide Bluetooth ile kolu bağlayıp Geforce NOW'a girdiğim zaman kolun bağlı olduğunu anlayıp ona göre ayar yapıyor değil mi?
Otomatik ayarlıyor evet. Zaten Android TV'de kontrolcünün bağlı olduğunu algılamadan Geforce NOW açılmaz diye düşünüyorum.

Aynı şeyi söyleyecektim. PC ve GNOW için Xbox kolu öneriliyor genellikle. Dualshock için bilgim yok ama Dualsense PC de sadece arayazılım ile keyifli olarak kullanılıyor. Bir de şahsi görüşüm xbox kollarının renkleri ve tasarımlı olanları daha hoş. Tercih senin tabi ikisi de bir şekilde kullanılır yoksa.

Aynı şeyi söyleyecektim. PC ve GNOW için Xbox kolu öneriliyor genellikle. Dualshock için bilgim yok ama Dualsense PC de sadece arayazılım ile keyifli olarak kullanılıyor. Bir de şahsi görüşüm xbox kollarının renkleri ve tasarımlı olanları daha hoş. Tercih senin tabi ikisi de bir şekilde kullanılır yoksa.
Dualshock 4 sipariş ettim ya ona daha çok alışığım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı