Android uygulama önelerilerim

devo29

Hectopat
Herkes gibi ben de günlük kullanımda olsun, özellik bakımından olsun çeşitli android programları ilgimi çekmiştir. Sizin de faydalı olabileceğini düşündüğüm ve kullandığım uygulamaları söylemek istiyorum.

-Zedge: Çoğu kişi biliyordur bu uygulamayı. Çeşitli duvar kağıtları, zil sesleri olan çeşitlilik bakımından fazla severek kullandığım telefon kişiselleştirme uygulamasıdır.
-Wallpaper setter: Bu uygulama beğendiğiniz duvar kağıdını ana ekrana tam oturmadığı zaman bu uygulama ile ekranınıza güzelce sığdırabilirsiniz.
-Today Weather: İçlerinde en çok beğendiğim hava durumu uygulamasıdır. Özelliği bakımından gerçeğe yakın değerlere sahip. Artı olarak basınç miktarını, hava etki ve sağlık düzeyini ve bunun yanında gerçek sıcaklık değerini reel sayılara baz alarak bunu size aktarıyor.
-SwiftKey klavye: En çok beğendiğim ve kullandığım klavye uygulamasıdır. Gerçekten rahatça yazabiliyorsunuz ve gayet hoş bir klavye düzenine sahip.
-Snapseed: Birçok ücretli resim düzenleme programı kullanmama rağmen hem çeşitlilik hemde tarz anlamında en çok kullandığım ve sevdiğim fotoğraf düzenleme programıdır. Ayrıca ücretsiz.
-Sleepo: Nadirde olsa telefonumun köşesinde duran bazen kulaklığı takıp gözlerimi kapatıp, kendi belirlediğim çeşitli doğa seslerini karıştırıp dinlediğim hoş bir program :)
-Sleep: Yeni kullanmaya başladım bir uygulama. Anladığım kadarıyla sizin uykudayken ne kadar verimli bir şekilde uyuduğunuzu telefonun ekipmanları(ortam sesi, yakınlık sensörü vs) inceliyor ve analiz ediyor.
-Moovit: Bunun gibi bir çok ulaşım yardımı programı kullandım fakat en iyisi bu galiba.
-No crop: Kırpılmasını istemediğiniz resminizin bu programla rahatça ekrana sığdıran iş görür programdır kendisi.
-Poweramp: Severek kullandığım müzik çalar.
-Drupe: Özellikli, hızlı ve kolay menüye sahip. Aramak istediğiniz kişiyi çok kısa sürede yorulmadan hızlıca arayabileceğiniz çok özellikli güzel bir arama programı.
-Bundle: Toplu haberleri gösteren, ilgi alanlarınızı seçerek buna göre haber listesi oluşturan ve habere tıkladığında başka siteye atmayan güzel haber programı.
-Appsales: Google play marketinde ki Ücretsiz ve indirime giren oyun ve programları gösteren uygulama
-Greenify: Root kullananların vazgeçilmezi olan uygulama sonlandırcı.
-Here WeGo: Günlük kullanımda ve ihtiyaç dahilinde ihtiyacımı rahatlıkla gören kestirmeleri hesaplayan güvenerek kullandığım ulaşım uygulaması.

Kullandığım uygulamaları belki yardımı dokunur diye konu açma isteğinde bulundum, umarım severek kullanabileceğiniz yeni programları keşfetmişimdir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı