[Android Uygulama] Sticky Icons Theme v1.0

ozdenor

Hectopat
Daha fazla  
sPJkCUuuxaWHTA3f

QqenTw1vJZh6d2Kr
- Karşınızda "Sticky Icon Theme"

- Önceleri sadece kendim için bazı ikonlar yaptım. Bir baktım ki bir sürü ikon yapmışım. Sonra bunu sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bu yüzden de bu uygulamayı yaptım. Bu tema paketinin çalışması için şu launcherlara gerek var: Apex, Nova, Go, Adw, Holo, Atom ve Smart. Uygulamanın daha da gelişmesi için size ihtiyacım var. İkon ricalarınız dikkate alınıp pakete eklenecektir.

- Uygulama içinde 4 duvar kağıdı ve 2 dock arka planı var. Tüm navigation barlı telefonlar ile uyumludur. Umarım hoşunuza gider.

- Şimdi sizleri ekran görüntüleri ile baş başa bırakıyorum.

sWPnYszjTpHVpAfA

uDXu1A6DMGBuKmP7

jtiiJC8I6mgJ8XHn
Daniel'e (XDA kullanıcısı dcstudio) eclipse projesini paylaştığı için çok teşekkür ederim.

9vRW4H36uYcv4zsE

QuickShortcutMaker

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

wo7wqzfSesDoOkF7

Eğer uygulamamı sevdiğseniz paypal hesabıma bağışta bulunuabilirsiniz.

THf0pOxQgRVGGTlg
- Şunu belirtmeliyim ki ben bir yazılımcı değilim. Sadece ikon yapmaktan ve bir şeyler geliştirmekten zevk alan birisiyim.
- Sormak ya da danışmak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilir ya da [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
- Her şey için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı