Android ve iOS deneyimim

Normal bir kullanıcı için evet işini rahat görür ama benim gibi 7/24 telefonla işi olanlar için çok zor. 3 aylığında telefonum bozulduğu için S10e kullanmak zorunda kaldım ve Android'den nefret ettim bir telefon uygulamayı kapatırken veya yazı yazarken neden donar ki. Aşırı şekilde iPhone fanboyu değilimdir ama Android'i de hiç sevmem. Jailbreak kısmı için bir şey diyemem o konuda haklısın ama şu ana kadar hiç Jailbreak yapma gereksinimi duymadım.

Tek bir telefona göre Android hakkında yorum yapmak haksızlık olur bence ve S10 gibi halen daha güçlü sayılabilen bir telefon neden dondu bilemem Android'e bir şans daha verip diğer telefonları da denemenizi tavsiye ederim.

Hocam iPhone kullanıp android kasıyor diyenleri anlamıyorum.Adam iPhone kullanıyor 15-20klik mükemmel cihaz diyor sonra gidiyor 5klik Android cihaza çöp diyor .

aslında olay tam tersi şu anda maddi durumumdan dolayı aktif olarak iphone 5s kullanıyorum (2013) instagram,whatsapp,facebook sadece twitterin eski sürümü kaldırıyor. Dİğerleri normal olarak indirilebiliyor cihaz nadiren hill climb racng oynarken atıyor ve günde bir kere belki 3-7 sn falan donuyor. hiçbir kasma yok instagramda ve normal kullanımımda

Aslında tek bir telefona göre yargılamıyorum. Kendi kullandığım telefonu ve yüksek segmentte ki telefonu örnek vermek daha doğru olur diye onu yazdım. Yoksa çevrem sayesinde bir sürü Android telefonu uzun süreler inceleme fırsatım oldu (Oppo-Huawei-HTC-Xiaomi-Samsung) HTC harici hepsinde kasma sorunu gördüm. HTC'nin hakkını yiyemem telefon cayır cayır çalışıyordu.

Ayrıca IPhone'da Jailbreak yaparak çoğu şeyi özelleştirebilirsiniz ben yaptım ancak bazı sorunlu repolar var.

Hocam iPhone kullanıp Android kasıyor diyenleri anlamıyorum. Adam iPhone kullanıyor 15-20klik mükemmel cihaz diyor sonra gidiyor 5klik Android cihaza çöp diyor.

Ben XR kullanıyorum 6000 TL zamanlarında almıştım ve benim telefonumun çoğu muadili 2-3 yıl sonra fişi çekiyor. IOS'un stabilliğini bu yüzden seviyorum adamlar sadece iPhone yapıyor ve uzun yıllar götürüyor ama Android işletim sistemi onlarca markada kullanıldığı için hepsine doğru dürüst optimizasyon yapmıyorlar.

Hocam mate 20 pro var ,4 senedir kullanıyor arkadaşım hâlâ stabil,tamam iPhone stabil kaliyor uzun süreler lakin iPhone'da bir çok yönden kısıtlama getiriyor cihazlara. Ve iki farklı işletim sistemi farklı zevklere sahip kişiler için,ben androidteki bana verilen özgürlüğü seviyorum ,ios ise cezaevi gibi geliyor bana ne sunulduysa ona bakıyorum gibi bi şey.

Eski sürüm kullanmaya devam edebilirsin, eski bir Android telefon ile güncel uygulamalar kullanabilme gerçeğini değiştirmiyor telefonun ile sana mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…