Android ve iOS'un artıları nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem Android hem de iOS kullandım. Şu an hala 8 senelik iPhone 5 kullanıyorum. Telefon da bazen donmalar, takılmalar yaşansa da konuşma, mesaj atma ve sosyal medya gibi işlemleri yapmada sorun yaşamıyor. Evde bir tane de 6 senelik Android var ve kullanılması biraz zor oluyor. Çabuk ısınması olsun, kasması donması olsun iPhone 5 ile eşit hatta daha kötü diyebilirim. Bu söylediklerim fikrini değiştirmesin çünkü söylediğim telefonlar bayağı bir eski model olduğundan ve kullanımdan kaynaklı olma ihtimali var. Emin olduğum tek konu; iPhone 5 gerçekten iyi dayandı. Tuvalet suyuna düştü, yerlere düştü... Bu kadar dayanması gerçekten başarı. Bir de Android bırakıp iOS geçtiğim de gerçekten hızlı olduğunu anladım. Eski bir iPhone olmasına rağmen diğer Android'lere göre tepki süresi çok kısa.

Donma ve takılmaların sebebinin telefon değil Apple olduğunu biliyor musun peki getirdikleri yazılım ile eski telefonları yavaşlattıklarını başka bir firma iOS telefon üretmeyene kadar kesinlikle kullanmam ve önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özgürlük kaliteden daha önemli bence. Android bebeleri diyen kuzene selamlar :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı