Android ve iOS'un artıları nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece amerikadaki mahkemelerin verdiği kararı ve karar çıkmasına rağmen vermedikleri 50 doları göz önünde bulunduruyorum.
Burada marka kapıştırmıyoruz, genel bir IOS-Android karşılaştırması yapıyoruz. Aksi takdirde konunun adı "Apple'mı yoksa Android kullanan zibilyon tane marka mı?" olurdu.

Android ROM atıyorsa iOS da Jailbreak atıyor.
ROM ile Jailbreak'in aynı şey olmadığının farkındasındır umarım. Jailbreak'in karşılığı root. ROM'un karşılığı ise iOS'te yok. Root zaten Android'de olan bir şey iken Jailbreak bir güvenlik açığıdır.

Sizden daha fazla özgür oluyoruz daha fazla özelleştirme imkanımız oluyor. Ayrıca siz root atarsanız garanti dışı kalırsınız biz jailbreak atarsak garanti dışı kalmayız.
Burayı gülüp geçtim zaten. Android'den daha fazla özgür olacağını düşünmen aşırı komik. Ayrıca Jailbreak yap bakalım garanti karşılayacak mı?

Xiaomi gibi firmalar modifiye edilmiş telefonları da garanti kapsamına alıyor.

Param olabilir ya da olmayabilir. Bence zenginsiniz diye çok küçümsemeyin insanları. Ayrıca milyarderde olsam iş için zorunda kalmadıkça almam Apple ürünü sadece telefonda değil Apple'ın hiçbir ürunünü almam.

Bende yazılımcıyım fakat Apple için program yazmak için ASLA Apple almam. Hackintosh kurarım gerekirse...
Konuyu açan arkadaş iOS tercih eden arkadaşlara saldırmak için açmış konuyu :d. Burada hiç iOS deneyimlememiş adamlar tutmuş tartışma yapıyor komik gerçekten.

Sen sanki Android'i denedin mi? Son sürümlerini özellikle?

Burada marka kapıştırmıyoruz, genel bir iOS-Android karşılaştırması yapıyoruz. Aksi takdirde konunun adı "Apple'mı yoksa Android kullanan zibilyon tane marka mı?" Olurdu.

IOS'u tek bir marka ürettiği için ve geliştiricisininde Apple olduğu için Apple olarak söylüyorum eğer Android'e laf söylersem onda da Google derim.

Tartışmak için açılmış konuda geçerli bir fikriniz bile yok.
Tam tersine senin konu hakkında fikrin yok. Okuyabilirsin aşağıdakini.
ROM ile Jailbreak'in aynı şey olmadığının farkındasındır umarım. Jailbreak'in karşılığı root. ROM'un karşılığı ise iOS'te yok. Root zaten Android'de olan bir şey iken Jailbreak bir güvenlik açığıdır.

Burayı gülüp geçtim zaten. Android'den daha fazla özgür olacağını düşünmen aşırı komik. Ayrıca Jailbreak yap bakalım garanti karşılayacak mı?

Xiaomi gibi firmalar modifiye edilmiş telefonları da garanti kapsamına alıyor.

ROM ile Jailbreak'in aynı şey olmadığının farkındasındır umarım. Jailbreak'in karşılığı root. ROM'un karşılığı ise iOS'te yok.
Root ile cihazı o kadar fazla özelleştirmeniz mümkün değil. Xposedın bir ayağı çukurda zaten geliştiren bir şey yok. O yüzden cihazı yine en fazla özelleştirmeniz ROM ile oluyor.
Ayrıca Jailbreak yap bakalım garanti karşılayacak mı?
Evet karşılıyor. Azıcık bir araştırın interneti şöyle boş boş yorumlar yapmadan önce.

Sadece Apple cihazlar için yapılmış uygulamalar. Pages-Keynote-Numbers-GarageBand-Mail-Docs-iMovie-Apple Music-Health-iCloud gibi uygulamalar ve daha nicesi zaten telefonla beraber geliyor. Android kullandığım zamanlarda her şeyi indir dur. ES Dosya Yöneticisi, iğrenç bir ofis programı, iğrenç bir müzik programı, edit programı derken kalitesiz bir hissiyat oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı