Android vs Windows Phone

Windows Phone kullanmayı bilmeyen lütfen yorum falan yapmasın. Mağazadaki uygulama sayısı pekala yeter. Android veya ios gibi dandik,çöp,virüslü,yavaş,reklam manyağı uygulamalar yok. Telefonlar maksimum verimlilikte çalışmakta ve oldukça stabil.

@EpsilonElit Windows Phone kullandın mı bilmiyorum ama, ben Nokia Lumia 1020 kullandım. Uygulamalar gerçekten çok az.
L1320 ve diğer modelleri kullandım. Mağaza oldukça iyi. 500 bin uygulama neyinize yetmiyor acaba? Androide yaptıkları gibi çöp uygulama politikası izlense idi şimdi wp'da o meşhur stabilite ve verimlilik kalmazdı. Kimi zaman mağazaya yolladığım uygulamalar bir hafta kadar onay sürecinden sonra onaylamıyor. Elle deneye deneye onaylanıyor.

Beyler android ve ios da popüler olan bi uygulama yok diye Windows Phone u kimsenin kötüleme hakkı yoktur! Diğer platformlara göre az uygulama olduğunu Microsoft ta biliyor. O yüzden uğraştı geliştiriciler için kolay yollar yaptı, emin olun yakın zamanda uygulamaların çoğu Windows Phone store a çıkmaya başlar. ;)

L1320 ve diğer modelleri kullandım. Mağaza oldukça iyi. 500 bin uygulama neyinize yetmiyor acaba? Androide yaptıkları gibi çöp uygulama politikası izlense idi şimdi wp'da o meşhur stabilite ve verimlilik kalmazdı. Kimi zaman mağazaya yolladığım uygulamalar bir hafta kadar onay sürecinden sonra onaylamıyor. Elle deneye deneye onaylanıyor.
Yaptığım araştırmalara göre 2012'nin Şubat ayında android market'te 450 bin uygulama varmış. 3 yılda ne kadar uygulama çıkmıştır onu siz düşünün.

Beyler android ve ios da popüler olan bi uygulama yok diye Windows Phone u kimsenin kötüleme hakkı yoktur! Diğer platformlara göre az uygulama olduğunu Microsoft ta biliyor. O yüzden uğraştı geliştiriciler için kolay yollar yaptı, emin olun yakın zamanda uygulamaların çoğu Windows Phone store a çıkmaya başlar. ;)
İnşallah gelişir de Android ve İOS mahkumluğundan kurtuluruz.

Yaptığım araştırmalara göre 2012'nin Şubat ayında android market'te 450 bin uygulama varmış. 3 yılda ne kadar uygulama çıkmıştır onu siz düşünün.

İnşallah gelişir de Android ve İOS mahkumluğundan kurtuluruz.
WP10 ile portlama ve evrensel uygulamalar geliyor, yani bu sayı 1-1,5 yıl içinde diğer platformlara ulaşması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı