Android'ciler Apple'cılar ile barış sağlasın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam fan değilim şahsen Apple kullanıyorum. Daha bunun arasındaki farkı anlayamayan var.
Mantıklı düşünüp düşünmeme konusunda gelecek olursak genelde Samsung taraftarı diyelim yorumları okumadan atağa geçiyor bence önce bu durum aşılmalı. Her iki firma da gelir sağlamıyor bizlere sonuç itibarıyla. Her iki tarafta zaten gerçek anlamda bilgi sahibiyse olgunlukla karşılanıyor. Kısaca cihazı kullanıp örnek verenle kullanmayıp örnek veren bir olur mu? Daha geçenlerde ya Apple Türkiye'den alıp paylaştığım kaynağı bile yanlış bilgi olarak nitelendirenler var. Tartışalım ama bilinçli tartışalım!
Son dediğinizin doğru olmadığını biliyorum, göz göre göre birbirimizi kandırmaya çalışmasak iyi olur.
Her iki firma da gelir sağlamıyor bizlere sonuç itibarıyla.
Erenk1905 hakkında şüpheliyim.

Bunu 8K videoyu savunan, Samsung fanboyluğu yapıp fanboy değilim diyen birinin söylemesi insana tuhaf geliyor.
Kimin fanboy olup olmadığı ortada. 8K videonun avantaj olduğunu kaç defa söyledim kim bilir ama anlamamakta ısrarcısınız 🙂

Bizzat yaşadım şahsen, neden kandırmaya çalışayım ki sizi!

Virgül kullansaydın yanlış anlamayacaktım, Apple'ın sitesindeki verilere yanlış bilgi diyen yok yani. Sen direkt Arapça gibi dümdüz GPU 16 çekirdek neural Engine yazmışsın. :D Anlamak için tekrar okumak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı