Lenovo LOQ 15IAX9'un kronik problem var mı?

The Ratex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Teknosa’dan 45 bin liraya Lenovo LOQ 15IAX9 aldım. Ancak eve gelince kronik sorun falan olduğunu gördüm, sanırım anakart yanması. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama cihazım 06.10.2025’te paketlenmiş. Benim cihazımda da olabilir mi? Ne gibi önlem alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şahsen önerim iade etmeniz. Pekte çözülmüş gibi durmuyor pekte çözülecek gibi durmuyor.
Önlem olarak ise sorunun neden kaynaklandığı hala bulunamamış. İşte en büyük problem de bu.

Eğer 5050 halini aldıysanız sıkıntı olmaz yeni çıkan seride yok. Onun dışında eski modellerinde sıkıntı var başınıza birşey gelmemesini istiyorsanız mümkün olduğu derece bilgisayarı ısındıracak birşey yapmayın ama önerim iade edip yeni çıkan 5050’li LOQ’tan almanız olur.

Eğer 5050 halini aldıysanız sıkıntı olmaz yeni çıkan seride yok. Onun dışında eski modellerinde sıkıntı var başınıza bir şey gelmemesini istiyorsanız mümkün olduğu derece bilgisayarı ısındıracak bir şey yapmayın ama önerim iade edip yeni çıkan 5050'li LOQ'tan almanız olur.

4050'li versiyon var :/// 230W yapsam sorun yine de çözülmez mi çok yüksek grafikli oyunlarda oynamıyorum hikayeli oyunlar falan da oynamiyorum ama yine de ne yapacağımı bilemedim.

4050'li versiyon var :/// 230W yapsam sorun yine de çözülmez mi çok yüksek grafikli oyunlarda oynamıyorum hikayeli oyunlar falan da oynamiyorum ama yine de ne yapacağımı bilemedim.
Hocam en kronik versiyonunu almışsınız. En iyisi iade etmeniz olur yoksa birşey olur falan suçu size yığıp iade yapmazlar ayrıca bu fiyata 5050 hali var şuan indirimde linkini bulursam size atarım. https://www.gtibilisim.com.tr/urun/...512gb-ssd-rtx5050-freedos-15-6-fhd-83je00ebtr

Birkaç ay sonra elinizde 2kg ağırlığında hiçbir işlevi olmayan bir plastik parçası da olabilir. :) İade edin hatta paranız mı yetmiyor aynı özellikte başka bir bilgisayar almaya. O zaman daha düşüğünü alın yeter ki o bilgisayarı iade edin.

Bende loq almayı düşünüyordum ama kiminin 2 haftalık kiminin 2 aylık cihazı yanıyor.
Servis değiştirse bile tekrarlananma ihtimali var ki bazıları 2 3 aydır servisin parça beklediğini ve sürekli ertelediğini söylüyor

HP victus 16 serilerinde de kronik hell sensörü problemi var

Anakart değil de 4050'yi 45bine kilitlemiş olmaları iade için bir neden zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı