Android'de reklam virüsü nasıl silinir?

omeroner40

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvdia Geforce Rtx 3060
AMD Ryzen 5 5500
Asus Prime A520M-K
16GB Ram
Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, annem bugün gördüğü bir sitedeki uygulamadan indir tuşuna bastığı için reklam virüsü bulaşmış fakat uygulamalar ekranında ne simgesi ne adı hiçbir şeyi gözükmüyor. Norton360 VPN ile tarattık fakat hiçbir şey çıkmadı. Son çare olarak resimleri USB'ye atıp format atmayı teklif ettim fakat kabul etmedi. Sizce ne yapmalıyım?

İkinci sorum ise bu virüs telefondaki kredi kartı Google hesapları gibi şeylere erişebilir mi?

Edit = ayarlardan uygulamalara girip en son yüklenilenlere girdim ve şüpheli gördüğüm uygulamayı sildlim ve sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, annem bugün gördüğü bir sitedeki uygulamadan indir tuşuna bastığı için reklam virüsü bulaşmış fakat uygulamalar ekranında ne simgesi ne adı hiçbir şeyi gözükmüyor. Norton360 VPN ile tarattık fakat hiçbir şey çıkmadı. Son çare olarak resimleri USB'ye atıp format atmayı teklif ettim fakat kabul etmedi. Sizce ne yapmalıyım?

İkinci sorum ise bu virüs telefondaki kredi kartı Google hesapları gibi şeylere erişebilir mi?
Güvenli modu açıp uygulamayı silmeyi deneyin. Bu modda üçüncü taraf uygulamalar çalışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı