Android'de Windows oyunlarını çalıştıracak emülatör önerisi

Şu an OBB dosyasının yarışı indi. Şu an fındık için köyde olduğum için internet yavaş. Ayrıca ben nasıl sizi çözüm olarak işaretleyeceğimi bilmiyorum :(

Bende nasıl çözüm işaretleneceğimi bilmiyorum sorun yok ;)

Eğer işinize yararsa ne mutlu bana, ama dediğim gibi FPS değerlerinden söz edersek telefondan bilgisayar oyunlarını yüksek değerlerde oynamak şu anlık mümkün değil. Sadece eğer bilgisayarınız varsa Steam Link, yoksa GeForce NOW önerilir. Ancak mobil veriyle oynayamazsınız interneti sömürür + kabarık faturalarla uğraşırsınız.
Emülatörün en büyük avantajı tam offline oynayabilmek ve internet sorunu yaşamamak.
 
Winlator'ü açtım hemen internetten basit bir oyun indirdim denemek için. Ancak oyun açılmadı :(

Video
|
|
\/
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Ne yapmalıyım?
 
Belirtilen uygulamanın çalışacağını sanmıyorum çünkü bu bir Minecraft sunucusu ancak size indirebilecekseniz winlator için önerilen ve başından beri söylediğim tüm blogların tam fonksiyonel çalıştığını yazan Far Cry 2 oyununu önerebilirim :)

İndirdiyseniz deneme fırsatınız oldu mu?
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı