Android'deki WhatsApp mesajları IOS'a nasıl aktarılır?

SlaugHunter

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Olayı zaten başlıkta açıkladım ama detayları vermek istedim. IPhone'u kurarken IOS'a aktar olayını yaptım WhatsApp'yi yapmadım. Sonradan da o kodu kurulu telefonda bulamadım. Google Drive söylemişti birisi WhatsApp yedeğini bulamadım. Bildiğiniz bir yöntem var ise çok güzel olur iki telefonum da çalışır durumda. USB bağlayınca dosya aktarımı yapamıyorum o seçeneği bulamadım sadece şarj ediyor.

İlk önce Android'de WhatsApp'a kendini yedeklettir. IOS'ta WhatsApp'ı kurduktan sonra, yedek bulundu, yükleyim mi gibi bir şeyler söylüyor. Oradan yürürsün. O programla taşıma tam olmuyor. Geçenlerde yeni bir taşıma yapmıştım.

İlk önce Android'de WhatsApp'a kendini yedeklettir. IOS'ta WhatsApp'ı kurduktan sonra, yedek bulundu, yükleyim mi gibi bir şeyler söylüyor. Oradan yürürsün. O programla taşıma tam olmuyor. Geçenlerde yeni bir taşıma yapmıştım.
Hocam onu kurulumda yapmıştır diye hatırı işaretleyip geçtim çakışma vs olmasın diye o yüzden tekrar sil yükle vs yaptım yine düzelmedi bildiğin bir çözüm varsa çok güzel olur

Taşıma programını hiç kullanmadan Android'de yedek almıştım. Bende o taşıma programı beni büyük zahmetten kurtarır sanmıştım. Yarım yamalak attı bir şeyler. Yanlış hatırlamıyorsam programları da atmadı. Size anlattığım gibi çözdüm. Sohbetler, gruplar vs. hepsi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00