Android'den sıkılmak

Her cihaz için olan GSI ROM'lar var ama cihazın eski olduğu için treble desteğide yoktur.
Mobil cihaz için Linux kurmayı ben denedim ama bir türlü sistemi boot edemiyordum daha bilgili insanlar gerekiyor onun için. Günlük kullandığın telefon olmasa Android için rom portlamak bana çok zevkli geliyor sende dene derdim ama yapabileceğin pek bir şey yok. Kolay gelsin.

Her cihaz için olan GSI ROM'lar var ama cihazın eski olduğu için treble desteğide yoktur.
Mobil cihaz için Linux kurmayı ben denedim ama bir türlü sistemi boot edemiyordum daha bilgili insanlar gerekiyor onun için. Günlük kullandığın telefon olmasa Android için rom portlamak bana çok zevkli geliyor sende dene derdim ama yapabileceğin pek bir şey yok. Kolay gelsin.
En azından ara sıra takılırım, uğraşırım diye termux üzerinden linux kurayım dedim telefonda olan alan sıkıntısı yüzünden kuramadım :). Rom portlamayı biraz araştırmıştım baya zahmetli görünüyordu pek uğraşmadım o zamanlar. Sorumda da dediğim gibi Custom romlarda yankı problemi oluyordu. Bilsem ki portladığım zaman o sorun olmayacak uğraşırım ama işlem sonunda tekrar stock roma dönmek zorunda kalmam, emeğimin boşa gitmesi biraz zoruma gider o yüzden uğraşmak istemiyorum :D. Cevabın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı