Android'e PC oyunu önerisi

ZireaeI1

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle; merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi telefonda oynamak için güzel oyun önerisi istiyorum. Şu an halihazırda bende Heroes of Might and Magic 3 ve The Elder Scrools: III Morrowind yüklü. Bu tarz mobilde oynayabileceğim kült FRP/RPG oyunları var mı acaba bana tavsiye edebileceğiniz? RPG/FRP olmasa da olur. GTA, Max Payne ve Half-Life dışında hepsi olur.

morrowind.jpg

Öncelikle; merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi telefonda oynamak için güzel oyun önerisi istiyorum. Şu an halihazırda bende Heroes of Might and Magic 3 ve The Elder Scrools: III Morrowind yüklü. Bu tarz mobilde oynayabileceğim kült FRP/RPG oyunları var mı acaba bana tavsiye edebileceğiniz? RPG/FRP olmasa da olur. GTA, Max Payne ve Half-Life dışında hepsi olur.

Eki Görüntüle 825447
Bioshock

Bakacağım hepsine arkadaşlar ama daha çok bilinmeyen varmı diye merak etmiştim hmm3 ü kuzenim söylemişti böyle merak etmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı