Çözüldü Android'ler için AdGuard uygulaması güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unlucky222

Kilopat
Daha fazla  
AdGuard diye bir uygulama gördüm telefonda. Güvenilir mi zararlı mı arkadaşlar kötü görüntülerden (+18) ve reklamlardan korunmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü görüntülü video derken onun ayarı vardı yetişkin içeriklerini kapatıyordu Google'da AdGuard eklentilerini ekleyebilirsiniz.

PC için olabilir PC de çok takılmıyorum. Android için soruyorum. Kötü görüntülü derken (+18) görüntülerden bahsediyorum.

Bende dns.adguard.com bunu değiştirmeli miyim ne yapmalıyım? Tam kodu söyleyebilir misiniz?

Bende dns.adguard.com bunu değiştirmeli miyim ne yapmalıyım? Tam kodu söyleyebilir misiniz?

DNS tabanlı reklam engelleyiciler uygulamalarda bulunan reklamları engeller ancak tarayıcı kullanırken örneğin Chrome kullanıyorsan bazı reklamları engelleme konusunda kötüdür. Cogu zaman reklamları engellerken engellenen yerler boşluk boşluk kalır. Yine de işini görür. Eğer kullanacaksan AdGuard hesabı oluştur sana bir DNS verecek onu kullan. İstediğin filtreleri eklersin daha iyi bir koruma sağlarsın. Bu DNS'ler public DNS olduğu için çok bir şey bekleme.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eyvallah teşekkür ederim.

1 Yıldır Adguard chrome eklentisini ve DNS servisini kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Çok mükemmel çalışıyor. Ancak Youtube son zamanlar da böyle sistemlere koruma getirdi. Ancak bazı ayarlar yaparak bypass edebilirsiniz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…