Çözüldü Android'ler için AdGuard uygulaması güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unlucky222

Kilopat
Daha fazla  
AdGuard diye bir uygulama gördüm telefonda. Güvenilir mi zararlı mı arkadaşlar kötü görüntülerden (+18) ve reklamlardan korunmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü görüntülü video derken onun ayarı vardı yetişkin içeriklerini kapatıyordu Google'da AdGuard eklentilerini ekleyebilirsiniz.

PC için olabilir PC de çok takılmıyorum. Android için soruyorum. Kötü görüntülü derken (+18) görüntülerden bahsediyorum.

Verdiğiniz yakında işe yaramayacak. Güncel olanı dns.adguard-dns.com olanı. Ayrıca tarayıcı içi reklamları engelleme konusunda pek başarılı değil bunun için AdGuard uygulaması daha fazla iş yapıyor.

Bende dns.adguard.com bunu değiştirmeli miyim ne yapmalıyım? Tam kodu söyleyebilir misiniz?

Bende dns.adguard.com bunu değiştirmeli miyim ne yapmalıyım? Tam kodu söyleyebilir misiniz?

DNS tabanlı reklam engelleyiciler uygulamalarda bulunan reklamları engeller ancak tarayıcı kullanırken örneğin Chrome kullanıyorsan bazı reklamları engelleme konusunda kötüdür. Cogu zaman reklamları engellerken engellenen yerler boşluk boşluk kalır. Yine de işini görür. Eğer kullanacaksan AdGuard hesabı oluştur sana bir DNS verecek onu kullan. İstediğin filtreleri eklersin daha iyi bir koruma sağlarsın. Bu DNS'ler public DNS olduğu için çok bir şey bekleme.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS tabanlı reklam engelleyiciler uygulamalar da bulunan reklamları engeller ancak tarayıcı kullanırken örneğin Chrome kullanıyorsan bazı reklamları engelleme konusunda kötüdür. Cogu zaman reklamları engellerken engellenen yerler boşluk boşluk kalır. Yine de işini görür. Eğer kullanacaksan AdGuard hesabı oluştur sana bir DNS verecek onu kullan. İstediğin filtreleri eklersin daha iyi bir koruma sağlarsın. Bu DNS'ler public DNS olduğu için çok bir şey bekleme.

Eyvallah teşekkür ederim.

Eyvallah teşekkür ederim.
Hesap oluşturduktan sonra gösterdiğim filtreleri ekle. Adguard dns, Hagezi Ultimate veya Hagezi pro, ayrıca Turkish blocklist falan var onu eklersin yeter. Fazlasına gerek bile yok.

Dosya Ekleri

• 1748462375136.png
    1748462375136.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
1 Yıldır Adguard chrome eklentisini ve DNS servisini kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Çok mükemmel çalışıyor. Ancak Youtube son zamanlar da böyle sistemlere koruma getirdi. Ancak bazı ayarlar yaparak bypass edebilirsiniz bu durumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı