Eski cihazınıza move to ios uygulamasını indirip yeni cihazınızda yeni kurulum yaparken önünüze çıkacaktır zaten. Eski cihazdan verileri almak istermisiniz diye. Oradaki yönergeleri takip ederek bilgilerinizi yeni telefonunuza alabilirsiniz. Bu arada telefonunuz hayırlı olsuna ancak o fiyata mi 8 alabilirdiniz. [emoji6]Elimde Samsung A7 vardı ve bugün iPhone 7 aldım.
Mesajlar, kişiler, Whatsapp, fotoğraf, video, SMS, şifre ne varsa iPhone aktarmak istiyorum.
Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Teşekkür ederim ancak o aşamayı geçtim maalesef ve de mesajlar gelmiyor sanırsam kişileri aktardım ve fotoğrafları aktardım ama bana sadece mesajlar ve Whatsapp yedeklemesi lazım onları nasıl yaparım?Eski cihazınıza move to ios uygulamasını indirip yeni cihazınızda yeni kurulum yaparken önünüze çıkacaktır zaten. Eski cihazdan verileri almak istermisiniz diye. Oradaki yönergeleri takip ederek bilgilerinizi yeni telefonunuza alabilirsiniz. Bu arada telefonunuz hayırlı olsuna ancak o fiyata mi 8 alabilirdiniz. [emoji6]
Mesajlar konusunda birşey diyemem ancak. Eski cihazınızda whatsapp girip ayarlardan sohbetlere girip yedekleme yaparak yeni cihazınıza sohbetlerinizi aktarabilirsiniz.Teşekkür ederim ancak o aşamayı geçtim maalesef ve de mesajlar gelmiyor sanırsam kişileri aktardım ve fotoğrafları aktardım ama bana sadece mesajlar ve Whatsapp yedeklemesi lazım onları nasıl yaparım?
Yedekledim ama Google drive’ a yaptığı için sanırım iOS de görmüyor. iPhone da giriş yaptım ama yedekleri iCloud tan alıyor yapamadım bi türlü.Mesajlar konusunda birşey diyemem ancak. Eski cihazınızda whatsapp girip ayarlardan sohbetlere girip yedekleme yaparak yeni cihazınıza sohbetlerinizi aktarabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.