sergen3635
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Tema haricinde olayı yok ve tema için asla tabandan uzak dağıtıma yönelmek mantıklı değil. Örneğin Linux Mint gibi Ubuntu'yu çok fazla modlayarak hatta kendi uygulamalarını ekleyerek yapılan dağıtımlara geçilebilir ama kullanıcı tarafından teması yapılabilecek anduin OS, Zorin OS gibi dağıtımlara geçilmez. Kullanmak mantıklı değil çünkü hem sürdürülebilirlik hem de stabilite konusunda garanti sunamazlar ımmutable distrolar bile. Kullanılmaz. Aynı temayı sen de yapabilirsin, 5 dakikalık iş o da internetin yavaşsa.
Ben katılmıyorum stabilite olarak söyledikleriniz yanlış Zorin OS stabilite olarak en iyi işletim sistemlerinden biri kararlılığı çok iyi anduin OS gelince henüz kullanmadım ama öğrendiğim kadarıyla Zorin OS göre daha güncel kernel ve performans sunuyor yani bu iki işletim sistemini kullanmak Arch tabanlı kullanmaktan daha iyi gibi duruyor özellikle stabil, kararlı, uzun vadeli ve Windows'tan yeni geçenler için oldukta iyi ve diğerlerine göre daha mantıklı Windows yeni geçmek isteyenlere ve Linux ile yeni tanışmak isteyenlere önerim Anduin OS, Zorin OS gibi sistemler olurdu.