Anestezi bölümü okunur mu?

Hocam ben de Anestezi düşünüyorum ancak KPSS puanı aşırı yüksek 86'dan aşağı pek göremedim, ancak 2 yıllık bölümler arasında en donanımlı bölümlerden birisi bana göre.
 
Hocam konuyla alakası yok kusura bakmayın anestezi yurt dışında değer gören bir alan mı?
Sağlıkçılar dünyanın her yerinde kolayca iş bulabilir, hele kendisini iyi geliştirdiyse direkt kaparlar. Yalnız gideceğin ülkede çalışacağın hastaneye göre değişme ihtimali var, yani oranın devlet hastanesinde çalışacaksan üniversite diplomanın gideceğin ülkede de geçerli olması gerek. Özel hastane falan olursa çok sanmıyorum onların da denklik isteyeceklerini. İkisi de olmuyor diyelim, bir sağlıkçı olarak bakacağın yerleri bilirsen her türlü yine iş bulunur.
 
Son düzenleme:
Hocam konuyla alakası yok kusura bakmayın anestezi yurt dışında değer gören bir alan mı?
Hocam sağlık ile ilgili bölümlerin her biri Dünya'da değerlidir çünkü sadece ülkemiz'de değil tüm Dünya'da bir sağlık sistemi var ve bu sistemin düzenli işlemesi için her daldan sağlık çalışanına ihtiyaç var.
 
Yurt dışında yaşamak istiyorsan herhangi bir geçerli yabancı dili bilmen gerekiyor. Türkiye için konuşursak tanıdığım işsiz anestezi mezunları var.

Ne yapmayı düsünüyorlar

Hocam ben de anestezi düşünüyorum ancak KPSS puanı aşırı yüksek 86'dan aşağı pek göremedim, ancak 2 yıllık bölümler arasında en donanımlı bölümlerden birisi bana göre.

Ataması uygun olan 2 yıllık bölüm var mı bildiğin?
 
Geri
Yukarı