Anestezi olmadan diş dolgusu yapılır mı?

• Konuyu başlatan Nahz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.346

Nahz

Kilopat
Üst yan dişimde çürük nedeniyle erime mevcut. Dolgu yaptırmak istiyorum fakat küçüklüğümden kalan bir anestezi fobim var. Fobimin oluştuğu o günden beri anestezili bir işleme girmedim hiç.

Korkum iğneden değil bu arada, sadece anestezi. Bu dolgu işlemini uyuşturmadan yapmak mümkün müdür acaba?

Üst yan dişimde çürük nedeniyle erime mevcut. Dolgu yaptırmak istiyorum fakat küçüklüğümden kalan bir anestezi fobim var. Fobimin oluştuğu o günden beri anestezili bir işleme girmedim hiç.

Korkum iğneden değil bu arada, sadece anestezi. Bu dolgu işlemini uyuşturmadan yapmak mümkün müdür acaba?
Orayı delip dolgu yaptı 2 dişime 2016'da. Ağlamıştım be bildiğin özel hastaneydi bir de.

Yaptığı işi nazik yapan birini bulmanı tavsiye ediyorum. Ben birden fazla dişçiye gittim. En son gittiğim kadın oldukça kibarca yaptı. Zaten normalde çocuklara da o yapıyormuş. Adamlar ise hasar bırakmak istiyor gibiydi.

Bölgeyi uyuşturmadan imkanı yok o acıyı çekmek istemezsin sadece bir iğne 5 saniye dişini sık 🙃

Dayanmak zor olabilir. Anesteziyle bile acı hissi olabiliyor. Birkaç kez deneyimim oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı