İyi günler, bugün devlet hastanesinde gastroskopi oldum. 1-2 dakika sürdü. Önce ağzımı uyuşturmak için sprey sıktılar. Sonra sol yanıma yatıp ters kelepçe pozisyonunda kollar arkaya çekildi. Ağzıma yuvarlak bir şey verip ısırmam istendi. Saniyeler sonra doktor hortumu dayayıp, yutkunmamı istedi. Yutkunmazsanız hortum girmiyor. Kendi analizime göre yutkunduktan sonra burundan nefes almak rahatlatıyordu. Hatta hortumu hissetmeye odaklandım. Gırtlaktan sonrasını hissetmedim. Yutkunurken efor harcadıktan sonra gerisi kolay oluyor. Sadece kollarım uyuştu. Kollarım yok gibiydi diyebilirim. Sanırım pozisyondan dolayı kan gitmiyor diye. Sabah 10 gibi oldum. Şu an az da olsa boğazda ağrı var. Hastaneye tek başıma gittim. Doktor bir şey yok dedi. Ama nefes alma sorunum var. Yutkunurken zorluk çekiyorum. Bir de KBB bölümüne gideceğim. (randevu bulabilirsem) göğüs hastalıklarına gittim. Orada da sonuç yok. Neyse ki her şey e-Nabız'da kayıtlı. Ölürsem hükümete dava açmalarını isteyeceğim. Biz halk olarak hekimlere yapılan harekete karşılık protesto etmeliydik, "giderseniz gidin." denildikten sonra. Her şeyin sonu politikaya çıkıyor. Uzatmayacağım, siz konuya vakıfsınız. Sadece deneyimimi aktardım. Belki kolonoskopi de olabilirim. Olursam onu da aktarırım. Teşekkürler.