Ani donma

Exprot

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım şu 3 aydır falan aniden donuyor 1-2 dakika sonra tekrar düzeliyor sorun ne olabilir. Lütfen yardım edin
 
İlk olarak Hd Tune ile Error Scan bölümünde starta basınız dikkat edin quick scan aktif olmasın yani tiki olmasın. Görselleri buraya yükleyin.
 
HDD'yi yeni aldım bugün sistemi yeni kurdum zaten performans izleyiciden baktığımda ram kullanımı 80-95% arası gidip geliyor sorun ram mi sizce ?
 
Bilgisayara sağlam bir virüs bulaşmış olabilir. Virüs taraması yapmanı öneririm. Bir de işlemcinin termal macununu yenilemeyi dene. Fanların tozlarını falan al. (Özellikle işlemci fanının.) Gerçekten işe yarayan yöntemler bunlar.
 
Ram kullanımının o kadar fazla olması normal değil en çok ram kullanan uygulamalarınız neler? Birde anakartın kullanma kitapçığında tek rami nasıl takıcağınızı belirtmişler mi yoksa belirtmemişler mi? Eğer belirtmedilerse Ram'i bir de cpu'ya yakın porta takar mısınız?
 
Rami her yerde denedim daha yeni mavi ekran verdi açtım harddisk görünmedi fişten çektim taktım düzeldi ram şuanda %35 de bende anlamadım
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı