- Makaleler
- 13
Daha fazla
Güzel açıklamışsınız tebrik ederim. Fakat böyle giderse ileride televizyonlarda, konserlerde vb. Türkçe Rap'i Anıl tanıtır. Çünkü adam herşeyi kitabına uygun yapıyor. Bazı klipleri televizyonda bazı klipleri netd müzik gibi büyük kanallarda yayınlanıyor. Yani yasal iş yapıyor adam. YouTube'deki en büyük rap kanalına sahip. Sansar'da Anıl ile takılmaya başladı onun da ileride çok büyük yerlerde olacağını düşünüyorum. Bu arada ben Joker'i Norm Ender gibi bir isim'e diss attığından beir pek tutmuyorum. Norm'a karşı sürekli Fuat gibi isimleri savunmasını bir çok insan yalakalık olarak görüyor.Anıl Piyancı iyi bir rapçi gerçekten. Joker Yaşamak Öldürür ile tanındı ama Joker'in tarzı o değil. Battle Rap yapıyolar genellikle. Jokzilla 2 ile Joker'i herkes tanıdı ortalama 15 Kişiye "Diss" Attı. Allame ve Joker hala birlikte olsa Türkçe Rap çok daha ileride olurdu. Allame Joker'den daha iyi bir rapçi olarak görünüyor ama onun tanınmasını sağlayan şarkısı Fare Kapanı şarkısında Joker nakaratı yazdı. Yaşamak Öldürür'ün nakaratını da Allame yazdı. Joker Ceza'nın veliahtı konumunda şuanda. Mildschool'da bence en iyisi Joker. New School'da Anıl Piyancı, Hidra. Oldschool'da Sirhot, Ceza, Norm Ender.