Anıl Piyancı&Emrah Karakuyu ft. Ezhel - İyi Ki Doğdun

Anıl Piyancı iyi bir rapçi gerçekten. Joker Yaşamak Öldürür ile tanındı ama Joker'in tarzı o değil. Battle Rap yapıyolar genellikle. Jokzilla 2 ile Joker'i herkes tanıdı ortalama 15 Kişiye "Diss" Attı. Allame ve Joker hala birlikte olsa Türkçe Rap çok daha ileride olurdu. Allame Joker'den daha iyi bir rapçi olarak görünüyor ama onun tanınmasını sağlayan şarkısı Fare Kapanı şarkısında Joker nakaratı yazdı. Yaşamak Öldürür'ün nakaratını da Allame yazdı. Joker Ceza'nın veliahtı konumunda şuanda. Mildschool'da bence en iyisi Joker. New School'da Anıl Piyancı, Hidra. Oldschool'da Sirhot, Ceza, Norm Ender.
Güzel açıklamışsınız tebrik ederim. Fakat böyle giderse ileride televizyonlarda, konserlerde vb. Türkçe Rap'i Anıl tanıtır. Çünkü adam herşeyi kitabına uygun yapıyor. Bazı klipleri televizyonda bazı klipleri netd müzik gibi büyük kanallarda yayınlanıyor. Yani yasal iş yapıyor adam. YouTube'deki en büyük rap kanalına sahip. Sansar'da Anıl ile takılmaya başladı onun da ileride çok büyük yerlerde olacağını düşünüyorum. Bu arada ben Joker'i Norm Ender gibi bir isim'e diss attığından beir pek tutmuyorum. Norm'a karşı sürekli Fuat gibi isimleri savunmasını bir çok insan yalakalık olarak görüyor.

Fuat Joker ve Allame'nin yetişmesinde yardımcı olduğundan Fuat Ergin'e çok önem veriyorlar. Norm Ender'i de Joker'i de ayrı ayrı severim. Sansar Salvo'yu neden herkes seviyor hiç anlamıyorum. Anıl ve Beta ikilisini gerçekten çok beğenmiştim :D. Allame ve Hayki'nin klibi de netd müzikte yayınlanıyor Manifesto klibin adı.

Fuat Joker ve Allame'nin yetişmesinde yardımcı olduğundan Fuat Ergin'e çok önem veriyorlar. Norm Ender'i de Joker'i de ayrı ayrı severim. Sansar Salvo'yu neden herkes seviyor hiç anlamıyorum. Anıl ve Beta ikilisini gerçekten çok beğenmiştim :D. Allame ve Hayki'nin klibi de netd müzikte yayınlanıyor Manifesto klibin adı.
Şu Fuat'ın ne yaptığı var ki rap hocalığı yapıyor anlamadım ki. Ceza'ya yancılık mı yaptı da böyle oldu? Sansar'ı ise ben çok severim. Mükemmel parçaları var dinlemeni şiddetle tavsiye ederim. Ama Sansar, Anıl ile takılmaya başladıktan sonra eski underground rapçi havasından çıktı da şimdi biraz daha Anıl tarzında oldu. Şunu dinlemeni tavsiye ederim, çok güzel şarkı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fuat Ergin Türkçe Rap'te bir çok sebepten dolayı çok saygın bir kişi çoğu rapçi onunla birlikte şarkı söylemek ister. Underground rap çok doğru bir terim Joker sanırım piyasanın en iyi underground rapçisi. Allame bir zamanlar rapte en yüksek konumdaydı şuanda o kadar aktif değil. Sansar çok boş şeyler söylüyor şarkılarında bence. "Ne" Şarkısını dinledim o şarkı güzel gerçekten başka hiçbir şarkısını beğenemedim. Anıl Piyancı'yı birde Ruhi Çenet ile arkadaşı olduğundan çok severim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

B
Güzel açıklamışsınız tebrik ederim. Fakat böyle giderse ileride televizyonlarda, konserlerde vb. Türkçe Rap'i Anıl tanıtır. Çünkü adam herşeyi kitabına uygun yapıyor. Bazı klipleri televizyonda bazı klipleri netd müzik gibi büyük kanallarda yayınlanıyor. Yani yasal iş yapıyor adam. YouTube'deki en büyük rap kanalına sahip. Sansar'da Anıl ile takılmaya başladı onun da ileride çok büyük yerlerde olacağını düşünüyorum. Bu arada ben Joker'i Norm Ender gibi bir isim'e diss attığından beir pek tutmuyorum. Norm'a karşı sürekli Fuat gibi isimleri savunmasını bir çok insan yalakalık olarak görüyor.

Yalnız Joker Norm Ender'e diss atmadı. Sadece gönderme yaptı. Norm Erman da gönderme yaptı.

Fuat Ergin Türkçe Rap'te bir çok sebepten dolayı çok saygın bir kişi çoğu rapçi onunla birlikte şarkı söylemek ister. Underground rap çok doğru bir terim Joker sanırım piyasanın en iyi underground rapçisi. Allame bir zamanlar rapte en yüksek konumdaydı şuanda o kadar aktif değil. Sansar çok boş şeyler söylüyor şarkılarında bence. "Ne" Şarkısını dinledim o şarkı güzel gerçekten başka hiçbir şarkısını beğenemedim. Anıl Piyancı'yı birde Ruhi Çenet ile arkadaşı olduğundan çok severim.

Yine de Fuat Ergin'in ben rap'e ne kazandırdığını anlayamadım. Güzel ve akılda kalan bir şarkısı da yok. Bu adam Joker, Allame gibi MC'leri yetiştirecek bilgiye nereden sahip? Sansar'ın ise çoğu şarkısında anlam yatıyor. Ama anlamak zor. Çünkü anlattıklarını genelde açıkça söylemiyor. Dolaylı yoldan anlatıyor. Şarkıları bence çok iyi. Zaten yıllardır yaptığı çalışmalar ona saygın bir yer kazandırdı. Hatta artık bazı dinleyiciler üstad olarak görüyor Sansarı. Şu şarkısı çok iyi mesela:

Bu arada Sehabe dinliyor musunuz hocam? benim en sevdiğim insandır hayatta.Kişilik olarakta parçalarındaki anlam olarakta. Hem duygusal, hem politik, hem underground parçaları var. Kimseye diss atmadan, prim yapmadan güzel bir yere geldi. Çok güzel dinlenesi şarkıları var. Dinlemediyseniz tavsiye ederim. :) Ayrıca kendisi gibi rapçi olan bir de kardeşi var. Yeis Sensura. Onun da çok iyi duygusal ve eğlenceli parçaları var. Hatta Ruhi Çenet ile Fifada kapışıyorlardı geçen. :D

Son düzenleme:
Yine de Fuat Ergin'in ben rap'e ne kazandırdığını anlayamadım. Güzel ve akılda kalan bir şarkısı da yok. Bu adam Joker, Allame gibi MC'leri yetiştirecek bilgiye nereden sahip? Sansar'ın ise çoğu şarkısında anlam yatıyor. Ama anlamak zor. Çünkü anlattıklarını genelde açıkça söylemiyor. Dolaylı yoldan anlatıyor. Şarkıları bence çok iyi. Zaten yıllardır yaptığı çalışmalar ona saygın bir yer kazandırdı. Hatta artık bazı dinleyiciler üstad olarak görüyor Sansarı. Şu şarkısı çok iyi mesela:

Şuanda övdüğümüz Anıl Piyancı ve onun kalitesinde olan yaklaşık 25 Mc'e ilham veren birisi Fuat Ergin. Bir kaç örnek vereyim.
1-Allâme
2 - Joker
3 - Saian SS
4 - Patron
5 - Da Poet
6 - Şehinşah
7 - Karaçalı
8 - Defkhan
9 - Leşker
10 - Lider
11 - Hidra
12 - Kırmızı
13 - Hayki
14 - kamufle
15 - Sansar Salvo
16 - Mafsal
17 - Xir Gökdeniz
18 - APO
19 - Nomad
20- Harun Adil
21-Ragnarok
22- Anıl Piyancı

Şuanda övdüğümüz Anıl Piyancı ve onun kalitesinde olan yaklaşık 25 Mc'e ilham veren birisi Fuat Ergin. Bir kaç örnek vereyim.
1-Allâme
2 - Joker
3 - Saian SS
4 - Patron
5 - Da Poet
6 - Şehinşah
7 - Karaçalı
8 - Defkhan
9 - Leşker
10 - Lider
11 - Hidra
12 - Kırmızı
13 - Hayki
14 - kamufle
15 - Sansar Salvo
16 - Mafsal
17 - Xir Gökdeniz
18 - APO
19 - Nomad
20- Harun Adil
21-Ragnarok
22- Anıl Piyancı
Benim anlamadığım olay böyle bir insanın neden akılda kalıcı bir parçası veya tutulan bir şarkısı olmaz? bu listedekilerin çoğu Fuat Ergin'den daha çok dinleniyor ve daha iyi parçaları var bence.

Ya aslında benim Sansar'ı sevmeme sebebim şarkıları çok yavaş yani bana hitap etmiyor. Politik veya Protest olarak Hayki'yi dinlerim genellikle. Battle rapte Joker ve Allame başta götürür Lider vs Allame'den örnek alan rapçilerdir ve gayet iyi rap yaparlar. Türkiye'de en iyi FreeStyle'ci Hidra olarak biliniyor ama yanlış. Bence Allame. DevRap'te Ankara'da oldukları için genel olarak kitle Hidra fanıydı bu yüzden kaybetti. Anıl sanırım çok freestyle yapmıyor. Sirhot, Eminem ile feat yapmıştı sanırım. Fuat, Sirhot, Ceza Türkçe Rapte çok önemlidir. Birde rapçi olduğunu sananlar var onları hiç anmıyorum :D Ayrıca favorilerim arasında Berk abide var oda çok güzel rap yapıyor Sansar tarzı sanırım ama biraz daha hızlı. Berk abinin şarkılarında da gizli anlamlar var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı