Teşekkürler. Geliştiriyorum. Kötü eleştiri yapanlara artık pek kızgın atmayacağım. Oda eleştiri çünkü. Ama az gurur kırmıyor değil.
@Sylveon hocam böyle demiştiniz. Ben de açıklamasını yapayım. Bana gelip "berbat" diyen adama tabii ki kızgın atarım. Ya da "hahaha" çünkü bu bir eleştiri değil. Zaten bakarsanız nedenini söyleyip kötü diyenlere kızgın vb. atmıyorum. Zaten şu an sadece kötü deyip geçenlere de kızgın atmıyorum.
Çok kırıcı oldu. Bu konudakilere bakarak söylüyorsanız çok yazık. Güncel kalite: Animasyonlarımı böyle geliştirmeli miyim?
Bu işi güzel yaptığımı düşünüyorum. Gelişeceğim de.
Çok kırıcı oldu. Bu konudakilere bakarak söylüyorsanız çok yazık. güncel kalite: Animasyonlarımı böyle geliştirmeli miyim?
Çok kırıcı oldu. Bu konudakilere bakarak söylüyorsanız çok yazık. güncel kalite: Animasyonlarımı böyle geliştirmeli miyim?
YouTube kanalınızdan diğer işlerinize de göz attım. Genel olarak yapacağım bir yorum var. Bir sahnede birden fazla karakter olduğu zaman biri çok robotumsu hareket ederken odak karakter iyi bir seviyede hareket ediyor. Veya bir karakter bir işi yaparken diğer uzuvları ona ayak uydurmuyor. Bu yüzden çok yapmacık duruyor. Onun dışında emeğiniz ve ilginizi tebrik ediyorum. Hızla ilerliyorsunuz.