Animaze Virtual Camera kamera seç kısmında duruyor

KIKU43BJK

Decapat
Daha fazla  
Selam, ben Animaze Virtual Camera diye bir program yüklemiştim. Programı sildiğim halde hala kameranı seç kısmında duruyor, nasıl kaldırırım?

Selam, ben Animaze Virtual Camera diye bir program yüklemiştim. Programı sildiğim halde hala kameranı seç kısmında duruyor, nasıl kaldırırım?
programı direct diskten dosyasını silin. Görev yöneticisinden karşınıza çıkan şeyi bulun sağ tık yapıp dosya konumuna git den silin.

1698864193100.png

Arkadaşım ekran görüntüsü atar misiniz?

Bakın hocam.

Arkadaşım script i görev yöneticisinde bulun. Sağ tıklayın>dosya konumuna git>programın görevini sonrlandır>dosya konumundaki her şeyi sil>sistemi yeniden başlat.

Nasıl bulabilirim hocam program şu an bilgisayarımda yüklü değil ama bu hala duruyor.

Arkadaşım script i görev yöneticisinde bulun. Sağ tıklayın>dosya konumuna git>programın görevini sonrlandır>dosya konumundaki her şeyi sil>sistemi yeniden başlat.

Hocam sürücü olarak indirmişim nasıl sileceğim sürücü silebileceğim program var mı?

Son düzenleme:
Nasıl bulabilirim hocam program şu an bilgisayarımda yüklü değil ama bu hala duruyor.

Hocam sürücü olarak indirmişim nasıl sileceğim sürücü silebileceğim program var mı?
beni discord dan ekle ekran paylaş burda anlatmam pek mümkün gözükmüyor malesef dc: oldvillagger

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı