Anime Haramdır, Günahtır!

Öğrenciyim bir de kodlama işine dalarsam beynim alev alır diye korkuyorum :D
Bak henüz ortaokul öğrencisi isen kodlamaya başlamak çok yararlı olabilir, lise öğrencisi isen yaz tatili dışında ayıracak vaktin olmaz. Üniversite yaşına gelmedim henüz ama orada yazılım bölümü okumayacaksan hiç şansın olmaz :D
Yu-Gi-Oh ve Hellsing'i çok izledim. Zamanında da Beyblade'i çok izlerdim. :)
Exodia! Obliterate! Ey gidi günler

Zamanında Bakugan ve Beyblade ile başlayan ve uzun olmayan bir zaman önce Attack on Titanla devam etmişti. One Punch Man ve SAO'yu tükettikten sonra şimdide Seven Deadly Sins'i sömürüyorum. Bir de izleyecek sürüsüyle anime var listemde. Cidden bataklık. Hiç almam dediğiniz veya gözünüze kötü gelen mangaları bile aldırtıyor lanet kültür. Ama iyiki var.

Anime Listem 'e buradan bakabilirsiniz siz günah işlediyseniz ben Allah'ı reddettim galiba.
Edit: İmla
Konuya geç katıldım özür dilerim listeniz açılmıyor nasıl ulaşabilirim.
Kitapsız Sword Art Online :D
Bazı kısımlar saçma gelsene o neydi öyle ya 😭
Zamanında Bakugan ve Beyblade ile başlayan ve uzun olmayan bir zaman önce Attack on Titanla devam etmişti. One Punch Man ve SAO'yu tükettikten sonra şimdide Seven Deadly Sins'i sömürüyorum. Bir de izleyecek sürüsüyle anime var listemde. Cidden bataklık. Hiç almam dediğiniz veya gözünüze kötü gelen mangaları bile aldırtıyor lanet kültür. Ama iyiki var.
Listenizden bende faydalanmak isterim. 😃

Son düzenleme:
Death Note dışında oturup anime izlemedim, diğerlerini ayakta izledim. Şaka, şaka kendi isteğimle izlediğim tek anime Death Note onuda bitir(e)medim. Onun dışında kardeşim bir keresinde Sword Art Online(1. ve 2. sezon) ve Tokyo Ghoul'u izledik. İzlerken böyle* bakardım, çünkü çizimle yapılıp kan, şiddet, ciddiyet gibi şeyler vardı. Normalde çizimle yapılıp izlediğim tek şey çizgi filmdi(o zamana kadar) orada da bu tür şeyler yoktu. Bu arada o animelerinde sadece bir 1-3 bölümünü izledim oda kardeşim açınca idi.
böyle.PNG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı