Anime kızına aşık olmak

Hocam öyle bir anlattınız ki, anime kızı olasım geldi.

Bende anime izlesem mi acaba? Bu aralar çok sıkılıyorum, oynayacak oyun kalmadı.
İzleyin isterseniz hocam. Azıcık yetişkin tarzı, azıcık romantik bir şey istiyorsanız Seishun Buta Yaoru wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai (yazana kadar canım çıktı ) izleyebilirsiniz. Re: Zero da öneririm, çizimleri çok güzel. Sonra Oreshura izlersiniz isterseniz, en son 170 bölümlük Black Clover'la kapatırsınız bu 2 ayı.

Okurken yoruldum hocam, hangisinden başlayayım? Daha önce hiç anime izlemedim.

Okurken yoruldum hocam, hangisinden başlayayım? Daha önce hiç anime izlemedim.
Hocam önce türleri bir deneyin. Ecchi için High School DxD izleyin. Beğenirseniz ecchi önereyim. Aksiyon için Black Clover izleyin. Beğenirseniz öyle önerelim. Hafif ecchi hafif romantik isterseniz Seishun Buta Yaoru wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai (bu sefer kopyala-yapıştır) izleyin. Beğenirseniz bunun gibi önereyim. Romantik isterseniz Oreshura izleyin. Beğenirseniz ona göre önerelim. Isekai (paralel evren) isterseniz Re: Zero izleyin. Beğenirseniz onun gibi önereyim.

Hocam gerçekten öyle bir anlattınız ki animeyle alakam yoktu şimdi sizin sayenizde meraktan izlicem

Anormal değil. Aşık olduğunu anime kızına "Waifu" deniyor. Yani sizin artık Waifu'nuz var. İnsanlar doğal karşılıyor artık bu durumları. Eğer çok fazla delirirseniz yani bunalıma girerseniz halüsinasyonlar görmeye başlayacaksınız. En sonunda sonunuz görseldeki gibi olacak.

Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…