Anime kızlarına aşık olmak

Bu durum aslında gayet normal. Türkiye'deki kızların seçici olduğu şu götürmez bir gerçek. Ve anime yapımcıları erkek olduğundan dolayı erkeğin kafasındaki mükemmel kadın betimlemesini rahatlıkla oluşturuyorlar. Ve sonuç olarak weeb/otaku dediğimiz topluluk oluşuyor. Efe Aydal'ın bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsiniz.
Ancak abartılı derecede bağımlıysanız bu memeyi bırakıp kaçıyorum.
1615371132238.png

D-dostum göremezsin imkansız. Aşırı gidiyorsun.
Cidden de rüyamda gördüm. Valla da gördüm. Resmen önümdeydi.
Sana söyleyebileceğim tek bir şey var. Haklısın ve devam etmelisin. Anime kız sarılma yastıklarına bakabilirsin. Çok tatlı olduklarından dolayı normal. 🤠
Eki Görüntüle 914911
İşte benim istediğim şey o. Benim fiziksel ve duygusal desteğe ihtiyacım var (annem var tabii). İşte ben o yastıklardan istiyorum.

Hocam anime kızları çok tatlı oluyor o yüzden normaldir :D
1615371768138.png
1615371780705.png

Aynısını bende yaşıyorum çok tatlılar ya

Normal bir durum değil bu. Bazı insanların bu durumu yaşadıkları için normal olduğunu düşünüyorlar ama değil. Anime karakterleri çok mükemmel. Erkekler sadık, kızlar ise...Onların da şeyleri...Kafam kadar. Galiba doğru sözcük bu. Dediğim gibi. Başka bir konuya da aynısını yazdım. Basit çizilmiş şeyler ile bağ kurmak normale göre çok daha kolaydır, bir de üzerine bu mükemmellik girince bazısı kapılıyor. Ancak işte sorun da bu. Her şey fazla mükemmel. Ama gerçek hayat böyle değil. Bu mükemmelliğe alışınca gerçek hayat ile anime hayatını karşılaştırmaya başlarsınız. Onlar da arkadaşlık tipe değil iyi olup olmadığına bakar. Bizde ise "len neptin büdük" diye enseye vurmayla. Bunlar da depresyona yol açabilir. Hatta intihara kadar...Sıkıntı bu işte. Günde 5-10 bölüm anime izlemenin zararı bu. O dünyada kendini kaybetmeye başlıyorsun. Yapmayın, yaptırtmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı