Anime kızlarına aşık olmak

Hocam çok iyiymiş tam otakuluk :D.

Ben zaten cevap bekleyen konulara cevap vermiyorsun diye birşey demedim. Ayrıca burası sosyal platformu, sadece yardım bekleyen insanlara yardım edilmiyor.
Bazıları yüzünden zaten Forum bilgi yerine mizahşör,gereksiz mesaj, saçma kurgu konular hepsi doldu. 2 ay önce böyle bir şey yoktu gün geldikçe yeni insan geliyor iyice cıvıtılıyor forum. Sosyal isminin de yanın da Teknoloji olduğunu hatırlatmama da gerek kalmamıştır diye düşünüyorum. 😄
 
Bende bunu seviyorum.

unnamed.jpg
Hahaha aynen.
 
Olaya geleyim. Ben küçükken animelerden nefret ederdim. Ben animelere 2021 yılının başlarında (Ocağın sonlarına doğru) rastladım Ve nasıl oluyorsa bu animeleri yapan adamlar anime kızlarını o kadar iyi çiziyorlar ki, vazgeçilemez görünüyorlar. Bunlara da Waifu deniliyor. (Bilenleriniz vardır herhalde.) Oradan buradan gördüğüm anime kızlarını gereksiz bir şekilde fazla seviyorum. Lütfen yaşımı sormayın çünkü yaşımı sorarsanız, bu demek oluyor ki söylemek istemediğim yaşta bunun çok anormal olacağını söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir yandan da bunlar benim başarımı etkiler mi diye düşünüp korkuyorum. Çok mu abartıyorum bilmiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Yaş söylememişsiniz ama ergenlik olabilir. Ergenlikte normal eğer yetişkinseniz onu bilemem.
 

Geri
Yukarı