Cinarhacker-kun s-sizi çok seviyorum.
Sağolun hocamEki Görüntüle 915317
Cinarhacker-kun s-sizi çok seviyorum.
Olaya geleyim. Ben küçükken animelerden nefret ederdim. Ben animelere 2021 yılının başlarında (Ocağın sonlarına doğru) rastladım Ve nasıl oluyorsa bu animeleri yapan adamlar anime kızlarını o kadar iyi çiziyorlar ki, vazgeçilemez görünüyorlar. Bunlara da Waifu deniliyor. (Bilenleriniz vardır herhalde.) Oradan buradan gördüğüm anime kızlarını gereksiz bir şekilde fazla seviyorum. Lütfen yaşımı sormayın çünkü yaşımı sorarsanız, bu demek oluyor ki söylemek istemediğim yaşta bunun çok anormal olacağını söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir yandan da bunlar benim başarımı etkiler mi diye düşünüp korkuyorum. Çok mu abartıyorum bilmiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Cidden mi? Hemen yüklemem lazımHocam telefonunuza anime kızı yükleyerek iletişim kurabiliyorsunuz.![]()
Hocam sakin olun ve yavaşça anime izlemeyi bırakın...Hayır! Asla ama asla Anime kızlarını bırakamam! Anime kızları gerçek! Evet, gerçek! Ben rüyamda anime karakteri olan Chika'yı gördüm. Cidden.
*Silahı çıkarır,* defol git buradan seni pis adam! Ben ve Sakura-Chan'ımın arasına kimse giremez!Hocam sakin olun ve yavaşça anime izlemeyi bırakın...
Asla ama asla bırakamam! Asla, Zero Two'yu, Mai-San'ı, Rias'ı, Esdeath'i, Miku'yu falan unutamam abi lütfen yakma beni!Hocam sakin olun ve yavaşça anime izlemeyi bırakın...
İchigo çok küçümsendi. Cidden. Ama Zero Two, İchigo'dan daha iyi.Eki Görüntüle 915609
Ben de Ichigo'ya aşığım. Umarım cennette görebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.