Anime, manga önerisi

Çoğu popüler animeyi izledim, anime önermeden önce listeme bakıp öyle söyleyin, bir kere daha anime önerisi istemiştim bu forumda, herkes listemde çoktan izlemiş olduğum animeleri söylüyordu, yaz ayları çok sıkıcı geçiyor bende yoklukdayım, anime türü fark etmiyor shounen olsun, seinen olsun yeter ki iyi olsun.

enesstnv's Profile - MyAnimeList.net

Biraz geç olacak ama cevaplamak istiyorum, bir kere re Zero'dan sıkıldıysan izlerken yani ilk iki sezonu animeyi anlamaya uğraşmadan izlemişsindir. 28 tane ödülü boşuna almadı re Zero en iyi isekaidir. Kendisi ozellikle noveli çizimleri olsun ve diğer çocuk animelerindeki gibi MC'nin hiçbir şey yapmadan bir vahiy inmesi gibi, deli gibi owerpowered ya da snowball olması saçmalıklarından öte daha gerçekçi ve acı yoldan ana karakteri anlatır. Karakter başta ince kararlar verip düşünemez fakat gerek noveli gerek 2. sezonda anlamaya çalışarak okur/izlersen aslında ne kadar ince, detaylı ve inanılmaz bir figür olduğunu görürsün. Novelinden bahsetmiyorum bile. Bence açık ara en iyi isekai noveli. Tbate okuyorum re Zero'daki iç karakter duygu ve piskolojiyi aktaramamış onun kadar. Ha anime izlemeye yeni başlamış biri ya da yaşı nispeten 18 altı olanlar re Zero'daki cevheri keşfedemez sana daha fazla yazardım. :D birkaç video bırakıyorum lütfen izle ve tekrara dön re Zero'ya çünkü hem hayata hem de anime/novel kategorisine bakış açını değiştirecek bir şaheser.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı