Anime nasıl izlenir?

@372121

Derslerim var hani onlara çalışıyorum, oyun oynuyorum, bir fansub üzerinde typesetting yapıyorum, gönüllü olarak girdim ve hobi olarak bu işi yapıyorum, elektronik ile uğraşıyorum.

En azından tüm günümü ekran başında saçma sapan dizilerin karşısında yarı büklüm bir şekilde geçirmiyorum.

Derslerim var hani onlara çalışıyorum, oyun oynuyorum, bir fansub üzerinde typesetting yapıyorum, gönüllü olarak girdim ve hobi olarak bu işi yapıyorum, elektronik ile uğraşıyorum.

En azından tüm günümü ekran başında saçma sapan dizilerin karşısında yarı büklüm bir şekilde geçirmiyorum.

Günümün yarısını bende öyle geçirmiyorum. Zaten diziler akşamları olur. Akşam 21:00'dan sonra genelde çukur izliyorum. Onun dışında ders çalışmıyorum çünkü okulum yok bitirdim. Bana göre dizi izlemek saçma değil. Anime izlemek hentai dışında saçma.
Anime Japon çizim sanatıdır.
Çizgi film işte

Anime japon çizim sanatıdır.

Çizgi film sadece çocuklar için değildir. Çizgi film adı üstünde çizgiden film resimden film işte neyi inkar ediyorsunuz.

Mantıken bakınca çizgi film ancak çizgi film ve anime, Donghua vb seriler temelde farklıdır.

Anime, Donghua vb. yapımlarda her zaman bir temel olur. Novel, Light Novel veya Manga, Manhua gibi kitaplardan alınan hikayelerden alınan yapımlardır.

Çizgi filmler ise önceden herhangi bir kitabı olmayan sadece çevrilecek yapımlar için yazılan bölümlük hikayelerdir.

Farklı taklalara gerek yok mantıken çizgi film. Sonuçta çizimler üzerinden çeviren bir ürün kendisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı