Anime nereden izlenir?

Daha fazla  
Animecix kullanıyorum ancak 4k veya daha kaliteli bir deneyim kullanmak isterim, animezium mu ne galiba mining yapıyormuş, uygulama indirmek çok güven vermedi açıkcası.
Ek olarak blu ray sanırım daha iyi, onun hakkında da bilgi almak isterim.
Sanırım burda öğreneceğim düzenlemeler genel film ve dizi deneyimimi de güzelleştiricek.

Son düzenleme:
4K anime diye bir şey yok 1080p olarak verilir animeler.

Zaten 4K anime çıkıyor diyen yok, adamlar alıyor upscale ediyorlar. Hani bu Instagram'da vay canına bu nasıl kaliteymiş falan dediğimiz canlı videolar var ya işte ona çeviriyorlar.

Anizium var ama ne gerek var? Ya nyaa. Si'den kendin indirip bulabilirsen alt yazı dosyası ekleyeceksin ya da erai-raws'tan falan indirdiğin animelerin içindeki İngilizce çeviriden izleyeceksin izleyebiliyorsan tabii.

Nereden izliyorsan devam et yapabileceğin bir şey de yok. Fansub'lara üç beş bir şeyler ateşleseniz anizium gibi bir çıktı alırsınız ama işte ne bir bağış ne başka bir şey ne yapsınlar. Sonra da Discord'a gelip neden çeviri kötü, neden kalite kötü...

Bu sitede 2 tane 4k anime var. Bir tanesi önceden 4k olarak upscale edilmiş animeler. Diğeri ise kendi ekran kartınızı kullanarak upscale eden animeler. Eğer her ikisi de var normal 4k özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa normal gpu 4k özelliği gayet güzel iş yapıyor.

Zaten 4K anime çıkıyor diyen yok, adamlar alıyor upscale ediyorlar. Hani bu Instagram'da vay canına bu nasıl kaliteymiş falan dediğimiz canlı videolar var ya işte ona çeviriyorlar.

Anizium var ama ne gerek var? Ya nyaa. Si'den kendin indirip bulabilirsen alt yazı dosyası ekleyeceksin ya da erai-raws'tan falan indirdiğin animelerin içindeki İngilizce çeviriden izleyeceksin izleyebiliyorsan tabii.

Nereden izliyorsan devam et yapabileceğin bir şey de yok. Fansub'lara üç beş bir şeyler ateşleseniz anizium gibi bir çıktı alırsınız ama işte ne bir bağış ne başka bir şey ne yapsınlar. Sonra da Discord'a gelip neden çeviri kötü, neden kalite kötü...
Instagram'da gördüğün videolar 15 saniyelik ve renderi 2 saat sürüyor. Ben zaten o işi yapıyorum her bölümü 20 dakkika olan animeler asla orjinal 4K olmaz. Upscale çalışıyor ama animeleri upscale etmek çok başka.

Animecix kullanıyorum ancak 4K veya daha kaliteli bir deneyim kullanmak isterim, animezium mu ne galiba mining yapıyormuş, uygulama indirmek çok güven vermedi açıkçası.
Ek olarak Blu-ray sanırım daha iyi, onun hakkında da bilgi almak isterim.
Sanırım burada öğreneceğim düzenlemeler genel film ve dizi deneyimimi de güzelleştirecek.

Animecix ile arasında bayağı fark var kesinlikle değer.

Minig filan yok isterseniz ama Sitesinden izleyin.

Instagram'da gördüğün videolar 15 saniyelik ve renderi 2 saat sürüyor. Ben zaten o işi yapıyorum her bölümü 20 dakkika olan animeler asla orijinal 4K olmaz. Upscale çalışıyor ama animeleri upscale etmek çok başka.

Ben direkt öyle yapıyorlar demedim ona çeviriyorlar dedim.

Ayrıca “orijinal 4K anime var” diye bir şey de demedim farkındaysan. Dediğimiz videoların çoğunu da artık bu animeleri yaptıklaro gibi topaz üzerinden upscale edip kesinlik falan veriyorlar ve sunuyorlar.

Emin ol 4K anime diye bir ton üyelik parası alan bir yer 1/2 bilgisayarlarını tük altında tutuyordur. Ki yukarıda bir arkadaşın attığı openanime anime4K'yı kullanarak dlss/fsr gibi eş zamanlı upscale ediyor.

Son düzenleme:
Ben direkt öyle yapıyorlar demedim ona çeviriyorlar dedim.

Ayrıca “orijinal 4K anime var” diye bir şey de demedim farkındaysan. Dediğimiz videoların çoğunu da artık bu animeleri yaptıklaro gibi topaz üzerinden upscale edip kesinlik falan veriyorlar ve sunuyorlar.

Emin ol 4K anime diye bir ton üyelik parası alan bir yer 1/2 bilgisayarlarını tük altında tutuyordur. Ki yukarıda bir arkadaşın attığı openanime anime4K'yı kullanarak dlss/fsr gibi eş zamanlı upscale ediyor.
Anizumdan izlemeliyim sanırım, oldukça kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor.

Ayrıca blu ray cihazı deneyimimi geliştirmek için almaya değer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı