Anime önerisi

Adaptasyonu kötü diyorum sen mangayı okumadığın belli hiç anlamıyorsun. 1. sezon anime olarak kötü değil ancak adaptasyon olarak berbat diğer tüm sezonlar gibi, 2. sezon zaten 2010'lu yılların en kötü animesi olmaya aday, bana bilmediğimi söyleyip kendi izlediğinin bile farkında değilsin. One Piece dışında diğerleri bitti ilk yazdıklarımın. Ek olarak verdiklerim ilk yazdıklarıma göre yeni animeler bu yüzden bitmemiş olmaları normal, izlemediğin için bilmezsin tabi, Tokyo Ghoul ile shounen gelişimini yaşayan biri için normaldir en iyi olduğunu zannetmek. Neyse uzatmayacağım bunu daha fazla ki konu kirlenmesin daha fazla.

Arkadaşlar ben Leyla ile Mecnun izlemeye karar verdim iyi forumlar herkese.

Benim izlediklerimi yazayım sana ben de ilk bnha izlemiştim sonra bunlar hoşuma gitti ve severek izledim One punch man, attack on titan, Dragon ball serisi (bu benim pek hoşuma gitmedi ama çok seveni var), sword art Online bir de şu an One piece i severek izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…