Death Note.
O da favorilerimdendi. L öldü eskisi gibi güzel olmamıştı.
Death Note.
My Hero Academia.
Evet.O profil resmindeki hangi animedir, o da mı My Hero Academia'nın?
Aynen öyle Jujutsu kadar abartılan bir seri görmedim. Kitlesinin yarısı Gojo mudur nedir Kakashi çakması öğretmen için izliyor.Onu izlemiştim.
O bana göre şiştirilmiş animedir.
Aynen öyle Jujutsu kadar abartılan bir seri görmedim. Kitlesinin yarısı Gojo mudur nedir Kakashi çakması öğretmen için izliyor.
Vivy Flourite Eye's Song önerimdir.
Aslında Vivy modern dünyanın 100 yıl sonraki halini anlatıyor. İlgini çeker diye düşündüm. AOT izlediysen ilk 3 sezonun çizimlerinin güzel olduğunu bilirsin Vivy'i de aynı stüdyo yapıyor ve çizimleri AOT'tan 10 kat daha iyi. Ve aynen güncel çıkıyor. Son 4 bölüm kaldı.O öğretmen için kesin izliyorlardır. Senin dediğin anime yeni mi çıkmış? Bir de modern dünya ile alakalı anime arıyorum.
Aslında Vivy modern dünyanın 100 yıl sonraki halini anlatıyor. İlgini çeker diye düşündüm. AOT izlediysen ilk 3 sezonun çizimlerinin güzel olduğunu bilirsin Vivy'i de aynı stüdyo yapıyor ve çizimleri AOT'tan 10 kat daha iyi. Ve aynen güncel çıkıyor. Son 4 bölüm kaldı.
Ajin, Sidonia no Kishi, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Psycho Pass, Shiki, Devils Line, Owari no Seraph, Elfen Lied, Guilty Crown. Ne konuda benzer kavramını açarsan daha düzgün önerilerde bulunabilirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.