Anime önerisi

Aynen öyle Jujutsu kadar abartılan bir seri görmedim. Kitlesinin yarısı Gojo mudur nedir Kakashi çakması öğretmen için izliyor.
Vivy Flourite Eye's Song önerimdir.

O öğretmen için kesin izliyorlardır. Senin dediğin anime yeni mi çıkmış? Bir de modern dünya ile alakalı anime arıyorum.

O öğretmen için kesin izliyorlardır. Senin dediğin anime yeni mi çıkmış? Bir de modern dünya ile alakalı anime arıyorum.
Aslında Vivy modern dünyanın 100 yıl sonraki halini anlatıyor. İlgini çeker diye düşündüm. AOT izlediysen ilk 3 sezonun çizimlerinin güzel olduğunu bilirsin Vivy'i de aynı stüdyo yapıyor ve çizimleri AOT'tan 10 kat daha iyi. Ve aynen güncel çıkıyor. Son 4 bölüm kaldı.

Aslında Vivy modern dünyanın 100 yıl sonraki halini anlatıyor. İlgini çeker diye düşündüm. AOT izlediysen ilk 3 sezonun çizimlerinin güzel olduğunu bilirsin Vivy'i de aynı stüdyo yapıyor ve çizimleri AOT'tan 10 kat daha iyi. Ve aynen güncel çıkıyor. Son 4 bölüm kaldı.

AOT'u pek sevmedim iki bölüm izledim sıkıldım. Şimdi izlediğim anime bitsin senin dediğin animeye başlayacağım. Önerin için teşekkürler.

Ajin, Sidonia no Kishi, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Psycho Pass, Shiki, Devils Line, Owari no Seraph, Elfen Lied, Guilty Crown. Ne konuda benzer kavramını açarsan daha düzgün önerilerde bulunabilirim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı