Anime önerisi

Toilet-Bound Hanako-kun. Beğenir iseniz mangasını da okuyun. Hikaye oradan devam ediyor.

Senin dediğin animeyi bir yerden hatırlıyor gibiyim.

Ah, üzgünüm. O zaman bu tavsiyelerim hala geçerli. Aslında kendi sevdiklerime göre değerlendirmedim çünkü en başından Tokyo Ghoul'un mangasını sevsem de animesini pek hatta hiç sevmiyorum. Yine de içlerinden en çok Psycho Pass'i seviyorum. Özellikle openingleri muazzamdır.

Senin dediğin animeyi çok duyuyorum. Demek ki çok güzel bir animedir.

Aklıma şu tartışma konusu geldi. Fantasy ile supernatural arasındaki fark nedir? Meraklısına.

Yani senin aradığın fantasy oluyor.

Benim tavsiyem şöyle olacak: Bu sene çıkan animeyi tavsiye ederim. Oldukça kaliteli bir anime bence. Wonder Egg Priority 👍

World Trigger. Üçüncü sezonu 2021'in 10. ayında geliyor. Ayrıca dördüncü sezonu da olacak diye biliyorum.

Aklıma şu tartışma konusu geldi. Fantasy ile supernatural arasındaki fark nedir? Meraklısına.

Yani senin aradığın fantasy oluyor.

Benim tavsiyem şöyle olacak: Bu sene çıkan animeyi tavsiye ederim. Oldukça kaliteli bir anime bence. Wonder Egg Priority 👍

O senin dediğin animeyi arıyordum. Söylediğin için teşekkür ederim.

Kabaneri of a Iron Fortress ve Hitsugi no chaika öneririm.

Senin söylediğin animeler güzeldir önerin için teşekkürler. Modern dünyada doğaüstü olaylar olmasını istiyorum.

Önerin için teşekkürler.

Dediklerini bilmiyorum ama hellsing Ultimate bayağı iyiydi.

Modern dünyada doğaüstü güçler olmasını istiyorum. Mesela One punch man ya da tokyo ghoul gibi. Senin dediğin anime kaçıncı yüzyıldır?

World Trigger. Üçüncü sezonu 2021'in 10. ayında geliyor. Ayrıca dördüncü sezonu da olacak diye biliyorum.

Senin dediğin anime sanal dünyaya benziyor. İstediğim modern dünya. Önerin için teşekkürler.

@nickyokaga dostum neden güldün?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı